Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sex učiteľky (38) a zahraničného študenta (16): Nemohol sa ma nabažiť!

Amie Neelyová
Amie Neelyová (Zdroj: wptv.com)

PORT ST. LUCIE - Muž z Floridy mal podozrenie, že ho podvádza manželka, a tak pomocou technológie GPS vypátral, kde sa nachádza. Bohužiaľ sa ukázalo, že mal pravdu. Ženu totiž našiel v spoločnosti tínedžera na zadnom sedadle auta počas toho, ako sa vzájomne obšťastňovali.

Tridsaťosemročná Amie Lou Neelyová bola zatknutá po tom, čo ju manžel načapal v chúlostivej situácii so zahraničným študentom, ktorý u nich býval v rámci výmenného programu. Vypátral ju pomocu navigačného signálu, ktorý vysielal jej mobilný telefón. Nevernica teraz čelí obvineniu so sexuálneho zneužívania neplnoletej osoby. Po zaplatení kaucie vo výške 15 000 dolárov (11 500 eur) ju prepustili na slobodu.

Šestnásťročný chlapec, ktorého meno nebolo z pochopiteľných dôvodov zverejnené, na polícii vypovedal, že sa s Amie predminulú sobotu odviezli na okraj mesta, aby sa tam mohli milovať. V tom najlepšom ich ale vyrušil pán Neely.

Učiteľka pôsobiaca na kresťanskej akadémii svoje správanie vysvetlila slovami, že jej mladistvý milenec sa neustále dožadoval sexu. "Myslela som si, že keď sa mu podvolím a uspokojím jeho chúťky, prestane ma otravovať," reagovala. Obhajovala sa aj tým, že prechádza krízou stredného veku a niekedy kvôli tomu koná iracionálne. Udržiavanie intímneho pomeru s pubertiakom teda rozhodne iracionálne bolo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu