Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dempseyová (35) sexovala s tínedžermi a predstierala rakovinu!

Jennifer Dempseyová
Jennifer Dempseyová (Zdroj: Facebook)

PHOENIX - Tridsaťpäťročná Američanka je obvinená z toho, že sexuálne zneužila dvoch tínedžerov. Na polícii sa bránila slovami, že to nemohla urobiť, lebo má rakovinu a je príliš slabá. Takéto alibi by možno pred sudcom aj obstálo, to by však žena musela rakovinu naozaj mať.

Jennifer Dempseyová na Facebooku predstierala, že je šestnásťročné dievča. Kontaktovala dvoch chlapcov vo veku 14 a 16 rokov a zlákala ich na sex. Keď tínedžeri videli, že je v skutočnosti oveľa staršia, príliš im to nevadilo a nechali sa "zlomiť".

To ale nie je všetko. Hriešnica navyše päť rokov predstierala, že je smrteľne chorá, píše Huffington Post. Na hrudi nosievala prilepenú hadičku, ktorá vyzerala ako chemoterapia a dokonca sa raz ostrihala úplne dohola. Jej herecký výkon bol tak presvedčivý, že jej uverila aj vlastná rodina a známi.

"Nemali sme prečo jej neveriť. Bývali u nás aj iní ľudia, ktorí mali rakovinu a ona vyzerala podobne chorá ako oni," povedala manažérka apartmánového komplexu, v ktorom Dempseyová bývala.

A Jennifer vo svojich klamstvách pokračovala ďalej. Svojim dvom neplnoletým milencom tvrdila, že je tehotná, a že práve oni sú otcom jej nenarodeného dieťaťa. S rodičmi jedného z nich sa dokonca stretla a aj im sa snažila nahovoriť, že má šestnásť rokov. Tým bolo hneď jasné, že to nie je pravda a kontaktovali políciu.

Keď Jennifer obvinili so sexuálneho styku s maloletými osobami, vyhovorila sa práve na rakovinu. "Tvrdila, že by nič také nezvládla, pretože je kvôli chemoterapii strašne slabá. Neskôr sme zistili, že žiadnu rakovinu nemá," povedal hovorca polície vo Phoenixe, seržant Trent Crump. Obvinená momentálne čaká vo väzbe na súdne pojednávanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu