Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zvrátená láska: Kuchárka (27) splodila dieťa so školákom (13), teraz bojuje o výživné!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: tumblr.com)

TEPLICE – Hana P. (27), ktorá pracuje v Tepliciach ako kuchárka, sa pred dvoma rokmi zaplietla s neplnoletým školákom (13) z detského domova. Teraz to však veľmi ľutuje. Z ich hriešneho vzťahu sa totiž narodil Tadeáš (1), na ktorého výchovu ostala úplne sama. Napriek tomu, že podľa nej bol iniciátorom sexuálnych „hrátok“ tínedžer, čelí obvineniu. Informoval o tom český denník Blesk.

Na teplický súd sa pred nedávnom dostal naozaj nezvyčajný prípad zvrátenej lásky. Hana P. (27) pred dvoma rokmi prežívala milenecký vzťah s chlapcom z detského domova. Školák sa ku „tete“, ako ju prezýval, uchyľoval najmä cez prázdniny a za dverami jej bytu sa spolu oddávali sexuálnym radovánkam.

Náhoda na seba nenechala dlho čakať a z odsúdeniahodného pomeru milencov sa narodil malý Tadeáško. Vtedy nastal zlom a tínedžer sa o svoju tehotnú „partnerku“ prestal zaujímať. Hana chcela na celú vec zabudnúť a meno mladučkého milenca v rodnom liste ich spoločného syna neuviedla.

Z nemravnej lásky už vytriezvela a všetko ľutuje. „Bol to veľký omyl a veľmi to ľutujem. Hanbím sa za to,“ povedala Hana na súde a dodala, že teraz je jej jediným zmyslom života malý „Teddy“ a všetok čas venuje len tomu. Sudcu jej priznanie k sexu s mladistvým a dobrá starostlivosť zlomili, a kuchárke dal nižší trest – ročné väzenie s dvojročným odkladom.

Neplnoletý otec Tadeáška z detského domova s nečistým svedomím ešte v septembri ušiel a zmizol bez stopy. Hane sa dokonca vraj vyhrážal, že ak o ich pomere niečo prezradí, udá ju za znásilnenie. Hrdá matka po súde zmenila názor a otcovstvo, ako aj z neho vyplývajúce povinnosti, už zariaďuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu