Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Smrtiace parkovanie: Čerstvá vodička pri cúvaní zabila seba aj manžela!

Pri nehode prišli o život obaja rodičia
Pri nehode prišli o život obaja rodičia (Zdroj: YouTube)

NINGBO - K obrovskému nešťastiu došlo minulý týždeň v čínskej provincii Zheijang. Čerstvá vodička tam pri cúvaní v garáži zabila seba aj svojho manžela. Všetkému sa zo zadného sedadla auta prizerala ich šesťročná dcéra.

Štyridsaťjedenročná Lin mala vodičák len pár týždňov, takže ešte nebola veľmi zdatnou vodičkou. Na nedostatok skúseností v oblasti šoférovania doplatila tým najcennejším - svojím životom.

Číňanka 18. júna nacvičovala v podzemnej garáži cúvanie v rodinnom Lexuse. Lenže jej to nešlo presne podľa predstáv jej manžela a tak vycúvala von a dala tomu druhú šancu. Muž ju popritom usmerňoval zozadu. Vodička však v tomto momente dupla na plyn príliš silno a do manžela narazila.

Tým sa bohužiaľ tragédia neskončila. Keď Lin začula mužov krik, vyklonila sa z okna, aby sa pozrela, čo sa stalo. Okamžite šliapla na plyn, aby uvoľnila telo, ktoré bolo doslova nalepené na bočnej stene garáže. Tým podpísala ortieľ smrti aj sebe. Nezmenila totiž rýchlosť, opäť nacúvala do steny a prakticky si urazila časť hlavy.

Očitým svedkom nehody sa stala dcéra obetí. Po smrti oboch rodičov sa o ňu zrejme postarajú príbuzní. Informoval portál thelifefiles.com.

Upozornenie: Video nie je vhodné pre maloleté osoby

Vodička zabila seba aj manžela

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu