Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Super paródia na Facebook: Správate sa aj vy takto "hlúpo"?!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Na sociálnu sieť Facebook už museli byť počas jej existencie nahrané miliardy fotiek. O ich kvalite a najmä originálnosti námetu by sa však dalo polemizovať. Väčšina z nich je totiž, ako sa vraví, "na jedno kopyto". A práve tie sa stali terčom paródie, ktorá vkusne a naozaj trefne vystihla posadnutosť typického užívateľa zdieľaním gýčových záberov.

Parodické video je zamerané na obľúbenú službu Instagram, ktorú kúpil Facebook a používa sa na zdieľanie fotografií. Jej prostredníctvom majú ľudia tendenciu chváliť sa snímkami tých najnemožnejších vecí, ktorých zoznam je až prekvapujúco dlhý. Tvorcovia videa ho vtipne zakomponovali do prerobených slov piesne Photograph od skupiny Nickelback.

Aj tí, ktorí angličtine nie veľmi rozumejú, z názorných ukážok pochopia, že v kurze sú akékoľvek zábery jedla, líčenia, plných dekoltov, vlastných nôh či do ľudských vecí oblečených zvieratiek, pričom ich autor má dojem, že sa vďaka filtru z neho môže stať hotový Michelangelo. V túžbe po piatich lajkoch je schopný naháňať kačičky na ceste alebo urobiť stovky záberov oblakov.

Po prezretí tohto videa sa možno viacerým otvoria oči a pochopia, že sa nemusia chváliť všetkým, čo vidia. A ruku na srdce, nenašli ste sa v klipe aj vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu