Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bitka na pláži: Takto si to rozdali zlodej a majiteľ kvôli iPhonu!

(Zdroj: YouTube)

SAN DIEGO - Keď Kenneth Schmidgall (26) zo San Diega stratil počas reggae koncertu svoj mobilný telefón, rozhodol sa ho vypátrať pomocou aplikácie Find My iPhone a spolu so spolubývajúcim Gregom Torkelsonom sa vybrali po jeho stopách. Jeho nový "majiteľ" sa s ním však nechcel rozlúčiť len tak ľahko, a preto sa medzi mužmi strhla poriadna mela.

Pátracia akcia začala po tom, ako ich aplikácia navigovala do obchodu s bicyklami v Encinitas. Potom sa však ukradnutý predmet začal hýbať a dvojica sa rozhodla, že ho bude sledovať. Nakoniec zistili, že osobou s telefónom je dosť robustný cyklista, podľa Schmidgalla pravdepodobne tridsiatnik. Akonáhle muž zastavil, prestal aj pohyb na aplikácii.

Nakoniec medzi ním a Schmidgallom došlo na pláži ku konfrontácii, zatiaľ čo jeho kamarát a zároveň fotograf držal v ruke kameru a všetko si natáčal. Pre istotu mal pri sebe aj slzný sprej, ktorý vraj vytiahne vždy, keď sa dostane na miesto činu ešte pred políciou.

Strkanica medzi podozrivým a Schmidgallom trvala 18 minút a mladík pri nej dostal kameňom do tváre. Boj pokračoval až dovtedy, kým sa Schmidgallovi nepodarilo údajného zlodeja spacifikovať a držať ho na zemi až do príchodu polície. Aby toho nebolo málo, Torkelson počas šarvátky použil aj sprej. Odolný muž sa však aj potom ešte bránil.

Po príchode polície skončil údajný kriminálnik vo väzbe a mladík dostal svoj telefón späť. Napriek tomu, že Schmidgall musel o svoj telefón bojovať, domnieva sa, že to stálo za to. "Nemyslím si, že všetci by sa teraz mali začať biť pre svoje telefóny, ale chcem, aby ľudia vedeli, že vždy existuje niečo, čo môžete urobiť, aby ste ich dostali späť," povedal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu