Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z nemiestnej FOTO matka takmer zinfarktovala: Dcéra "padala" z útesu!

Samantha krátko pred Zobraziť galériu (3)
Samantha krátko pred "pádom" (Zdroj: godanded.com)

WESTMONT - Zábery mladej Američanky, na ktorých vyzerá tak, akoby sa práve mala zrútiť zo skaly, sa stali internetovou senzáciou. Napriek tomu, že fotky priviedli jej matke infarktové stavy, dievčina vyhlásila, že to rozhodne nebolo posledný krát, čo si z nej takto vystrelila.

Keď Samantha Buschová oznámila svojej mame, že so svojím priateľom ide na výlet do Grand Canyonu, tá okamžite znervóznela. Podľa svojej dvadsaťdvaročnej dcéry sa totiž o ňu až prehnane bojí a je úzkostlivá. Dievčina sa preto rozhodla, že jej dá "malú" príučku.

Zinscenovala situáciu, ktorá mala vyzerať tak, že ju od smrti delí len kúsok. Stúpla si na dostatočne široký a pevný výčnelok v útese, ktorého sa pridržiavala rukami. Pritom sa tvárila zdesene, akokeby ju od pádu dolu mali deliť len sekundy. Na ďalšej snímke rovnakým spôsobom zapózovala aj s priateľom.

Z nemiestnej FOTO matka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: godanded.com)

Aby Samantha celú situáciu ešte viac zdramatizovala, na mobile si vypla GPS lokátor, aby ju nikto nemohol vystopovať. Po priznaní, že to bol len kanadský žartík, si Rebecca nesmierne vydýchla. Zrejme však nie na dlho. Jej dcéra sa totiž zahráža, že to zďaleka nebola posledná lekcia.

Z nemiestnej FOTO matka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: godanded.com)

"Chcela som jej len ukázať, že sa o mňa až príliš strachuje. Celý týždeň som jej preto nepovedala, kde som. Nemusí predsa stále vedieť, kde sa nachádzam," povedala Samantha, ktorej zvláštny zmysel pre humor už stihli mnohí aj skritizovať. Možno, keď raz bude mať vlastné deti, tak správanie svojej mamy pochopí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu