Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Turek (38) sa strápnil pred svetom: Za kráskou sa plavil 4000 km, povedala nie!

Ramazana pohľadná blondínka očarila
Ramazana pohľadná blondínka očarila (Zdroj: 24tanzania.com)

SUSSEX - Gesto ako hrom malo pomôcť tureckému obchodníkovi získať "lásku jeho života". Lenže jeho zámer mu nielenže nevyšiel, ale ešte má kvôli nemu aj opletačky so zákonom. Snáď sa aspoň dostatočne poučil a nabudúce si dobre rozmyslí o koho, a najmä akým spôsobom, bude bojovať.

Ramazan Noyan Culum sa do krásnej britskej čašníčky zaľúbil v roku na Cypre. Hoci sa videli len raz, mal pocit, že sú si súdení a raz sa vezmú. Zohnal si na ňu telefónne číslo a zavolal jej. Courtney Murrayová ho ale rázne odmietla.

Tridsaťosemročný Turek si preto zaumienil, že urobí všetko, čo je v jeho silách, aby ju získal. Minulý rok mladú ženu, ktorá sa medzitým vydala, vystopoval na Facebooku a rozhodol sa, že sa vyberie za ňou. Vydal sa na 4000 kilometrov dlhú plavbu naprieč Stredozemným morom, ktorú odštartoval 23. apríla. Počas nej ho postretlo množstvo komplikácií vrátane nepriazne počasia. Ramazan bol však pre svoju lásku ochotný zomrieť.

Pred pár týždňami konečne dorazil do cieľa. "Na Courtney som myslel každú sekundu. Celý čas som mal na mysli len ju," vyznal sa zo svojich citov tmavovlasý romantik. Jeho sen sa začal rútiť vo chvíli, keď ho zadržala pohraničná polícia. Do Veľkej Británie chcel totiž vstúpiť bez víz alebo platného pasu. "Zastavili sme ho a deportovali späť do Turecka," uviedol Peter Jones z pohraničnej stráže.

Ďalšia rana prišla po tom, ako sa o celej akcii dozvedela samotná Courtney, napísal portál Novinky.cz. Tá šialene zamilovanému mužovi odkázala, že ak sa k nej ešte niekedy priblíži, zavolá na neho políciu.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu