Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prsnatá Britka sexovala s milencom v taxíku: Tri mesiace v arabskom väzení!

Rebecca Blakeová
Rebecca Blakeová (Zdroj: The Sun)

DUBAJ - Tri mesiace väzenia vymeral dnes súd v Dubaji Britke a Írovi za to, že sa oddávali sexuálnym aktivitám v taxíku. Po odpykaní trestu ich z krajiny vyhostia, informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na ich právneho zástupcu.

Ide o ďalší zo série prípadov, kedy obyvatelia západných krajín porušili zákony o slušnom správaní platné v Spojených arabských emirátoch.

Rebecca Blakeová a Conor McRedmond obaja popreli, že by sa dopustili "úmyselného porušenia počestnosti" a spáchali "nemravný čin v taxíku", keď minulý mesiac vypovedali pred súdom. Priznali ale tretie obvinenie z konzumácie alkoholu na verejnosti.

"Súd ich odsúdil na tri mesiace väzenia, na deportáciu a k pokute 3000 dirhamov (cca 635 eur) pre každého," povedal agentúre Reuters ich obhajca Šakír Šammarí. Obaja sa chcú odvolať, dodal.

V posledných rokoch bolo v Dubaji niekoľko cudzincov obvinených z porušenia predpisov o slušnom správaní. Dubaj pritom patrí medzi najkozmopolitnejší zo siedmich členov federácie SAE.

V roku 2008 bol britský pár uznaný vinným z nemanželskej sexuálnej aktivity spojenej s konzumáciou alkoholu, a to na pláži v Dubaji. Odsúdili ich k trom mesiacom väzenia a deportácii, ale trest väzenia im bol pri odvolaní zrušený. V roku 2010 bol iný britský pár odsúdený na mesiac väzenia a pokutu za to, že sa bozkával na ústa v dubajskej reštaurácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu