Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Arabi sú pobúrení: Prsnatá Britka sexovala s milencom na zadnom sedadle taxíka!

Rebecca Blakeová nie je žiadne neviniatko
Rebecca Blakeová nie je žiadne neviniatko (Zdroj: The Sun)

DUBAJ - Britka Rebecca Blakeová (29) si pohlavným stykom na zadnom sedadle taxíka poriadne zavarila. To, čo by Európana už v dnešných časoch veľmi nepohoršilo, arabský svet považuje stále za morálnu stoku. So svojím írskym milencom sa tak ocitla pred súdom, kde sa zodpovedajú z opitosti, obscénnosti na verejnosti a v neposlednom rade z mimomanželského sexu.

Dvojica v bare poriadne nasávala a keď už mala nadmieru "hrknuté", vzala si taxík do hotela. V povznesenej nálade si začala užívať na zadnom sedadle, ale nerátala s tým, že vodičovi sa jej praktiky budú tak priečiť, že zavolá políciu.

Podľa denníka Daily Mail bola pri príchode mužov zákona Blakeová úplne nahá. Keď sa aférka prevalila, stala sa cudzinka zdrojom verejného pranierovania. Hoci nadržaný párik prepustili a vyšetrovali ho na slobode, obaja si môžu posedieť za mrežami aj niekoľko rokov.

Obdarená Britka sa médiám priznala k tomu, že je "slobodná dievčina a nie žiadny svätec" a že túto časť večera si veľmi nepamätá: "Neviem, koľko som toho vypila, neustále mi dolieval pohárik."

Na súdne pojednávanie však dorazili obaja obvinení už so značnou pokorou a veľmi slušne oblečení. On v saku s bielou košeľou, Rebecca dokonca s hidžábom na hlave. "Je to tu veľmi odlišná kultúra. A teraz už sa radšej držím mimo dosahu alkoholu," hovorí bývalá zamestnankyňa personálnej agentúry, ktorú pre túto avantúru vyhodili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu