Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Svet je zvrátený: Dievčatá zo seba robia živé bábiky!

Živé bábiky Zobraziť galériu (6)
Živé bábiky (Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Dnešný svet je v mnohých ohľadoch zvrátený. Stačí sa pozrieť na úchylky, ktorými niektorí ľudia trpia. Do tejto kategórie by sa dali zaradiť aj dievčatá, ktorých najväčšou túžbou je vyzerať ako bábika. Neváhajú kvôli tomu podstupovať plastické operácie a vyhladovať sa takmer na smrť.

Kam to len spejeme? Pýtajú sa mnohí ľudia pri pohľade na niektoré mladé ženy, ktoré sú posadnuté svojím vzhľadom natoľko, že si kvôli nemu opakovane líhajú pod nôž. Vyzerať "tip-top" ich nepriamo nútia módne magazíny a spoločenské časopisy, ktoré radi kritizujú sebemenšiu nedokonalosť. Ponúkame vám najextrémnejšie prípady premien dievčat, ktoré vďaka internetu pozná takmer celý svet.

Valeria Lukyonova (21)

Najznámejším prípadom spomínanej posadnutosti je blonďavá Ukrajinka. Na Valerii je prirodzené už len máločo. Jej slová, že v živote žiadnu operáciu neabsolvovala, vyznievajú naozaj komicky. Vyumelkovaná kráska sa najnovšie rozhodla dobyť Ameriku, a preto súhlasila s nafotením záberov pre magazín V.

Svet je zvrátený: Dievčatá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Anastasiya Shpagina (19)

Aj táto plastiková bábika pochádza z Ukrajiny. Anastasiya na rozdiel od Valerie zvolila iný trend; jej vzorom sú anime postavičky, ktoré do našich zemepisných šírok prenikajú z Japonska. V snahe pôsobiť čo najviac autenticky si zmenila meno na Fukkacumi a denne na seba hádže kilá mejkapu ako omietku na stenu. Každé ráno vstáva o piatej, aby sa stihla namaľovať do práce. Len úprava jedného oka jej trvá pol hodinu. Okrem toho dodržiava prísnu diétu, pri svojej výške 158 cm váži len 39 kíl.

Svet je zvrátený: Dievčatá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: odditycentral.com)

Venus Palermo (15)

Porcelánovo bledá pleť, obrovské oči s dlhočiznými mihalnicami a dokonalé vlasy - takto stručne sa dá charakterizovať len pätnásťročná Britka, ktorá taktiež podľahla chorému trendu. Život jej zmenila dovolenka v Japonsku, ktorú spolu s mamou absolvovala pred štyrmi rokmi. Štýl anime jej učaroval natoľko, že sa podľa neho začala obliekať i maľovať.

 

Svet je zvrátený: Dievčatá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: wafflesatnoon.com)

Dakota Rose (16)

Dievčina, ktorá si KotaKoti, je majsterkou mejkapových efektov. Podobne ako Valeria, i ona sa chce stať živou Barbie. Vo svojich videách, ktoré pravidelne umiestňuje na Youtube, radí dievčatám, ako to docieliť. Má mnoho fanúšikov, ale aj nepriateľov, ktorí ju odsudzujú za to, že ostatné deti navádza k tomu, aby vyzerali ako umeliny.

Svet je zvrátený: Dievčatá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: tumblr.com)

Charlotte Hothman (24)

Mladá Angličanka z Manchesteru je tak posadnutá "barbinami", že sa kvôli nim nechala preoperovať. Chirurgicky si nechala upraviť nos a zväčšiť pery a vymenila kompletne celý šatník, čo ju dokopy stálo 10 000 libier (12 000 eur). Či to stálo za to, posúďte sami.

Svet je zvrátený: Dievčatá
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: The Sun)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu