Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Vyziabnutá Ukrajinka (19) vyzerá ako anime príšera!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: odditycentral.com)

ODESSA - Anime trend, ktorý sa dostáva do našich zemepisných šírok z Japonska, si obľubuje čoraz viac mladých dievčat. Jedným z nich je aj 19-ročná Ukrajinka Anastasiya Shpagina, ktorá si zmenila meno na Fukkacumi a bizarným make-upom sa snaží čo najviac priblížiť k svojim rozprávkovým idolom. A to aj za cenu vlastného zdravia.

Po Valerii Lukyanovej, ktorá si taktiež potrpí na vzhľad plastikovej bábiky a pochádza z rovnakého mesta Odessa, sa do povedomia ukrajinských a ruských médií dostala ďalšia dievčina. Anastasiya Shpagina sa však bráni označeniu "nová Barbie" a poukazuje na snahu o vytvorenie charakteru anime postavy, ktorému je ochotná podriadiť celý svoj denný režim.

Anastasiya a Valeria si zjavne vo svojej úchylke dobre rozumejú.
Zobraziť galériu (6)
Anastasiya a Valeria si zjavne vo svojej úchylke dobre rozumejú.  (Zdroj: odditycentral.com)

Mladá kaderníčka vstáva už o piatej ráno, aby stihla na deviatu prísť do práce. Len namaľovanie jedného oka jej trvá pol hodinu a úprava celej tváre približne dve hodiny. Keďže však ide o naozaj extrémne časové vyťaženie, chcela by podstúpiť operáciu očí, aby sa viac podobala na anime. Taktiež dodržiava prísnu diétu. Pri svojej výške 158 cm váži iba 39 kíl a snaží sa ešte schudnúť.

Fotografie a interview, ktoré sa dostali na verejnosť, však nestavajú Anastasiyu do práve najkrajšieho svetla. V mnohých prípadoch miesto zdravej mladej ženy pripomína bizarné monštrum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu