Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Za hranicou vkusu: Britka (20) zo seba robí živú bábiku!

Katie je od bábiky na nerozoznanie Zobraziť galériu (3)
Katie je od bábiky na nerozoznanie (Zdroj: profimedia.sk)

CAMBERWELL - Dvadsaťročná dievčina z britského Camberwellu sa každé ráno štylizuje do úlohy živej japonskej bábiky Anime. Kvôli tejto úprave vstáva ráno o tri hodiny skôr. Vôbec jej to však nevadí, pretože najdôležitejšie pre ňu je, že sa odlišuje od ostatných.

Katie Lawrencová priznáva, že je posadnutá. Fascinujú ju japonské bábiky a podľa ich vzoru sa oblieka aj maľuje. Uprednostňuje pestrofarebné šaty, spodničky a čipkované košieľky. Aby sa čo najviac podobala svojim idolom, dlhé hodiny študuje japonskú kultúru a videohry.

"Keď sa prechádzam po ulici, ľudia si ma obzerajú a niektorí sa so mnou dokonca chcú aj odfotiť," hovorí študentka umenia.

Za hranicou vkusu: Britka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Štylizácia do anime podoby dievčine trvá poriadne dlho. Na oči si kvôli tomu lepí dve sady umelých mihalníc a pridáva výrazné očné tiene. Na mejkap každý mesiac minie 200 libier (234 eur), píše Daily Mirror. Svojský výzor jej dodáva aj niekoľko piercingov, ktoré má na tvári. V budúcnosti ešte plánuje podstúpiť chirurgickú úpravu uší, aby vyzerali tak ako elfské.

Za hranicou vkusu: Britka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"To, ako sa obliekam, ma robí šťastnou. Vyzerám inak ako všetci ostatní. Mladí ľudia by mali so svojím štýlom viac experimentovať. Dúfam, že im poslúžim ako inšpirácia," dodáva sebavedomá Katie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu