Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Starý blázon či oddaný deduško: Dôchodca (72) hviezdi ako modelka!

Liu problém s tým, že predvádza ženské šaty, nemá Zobraziť galériu (4)
Liu problém s tým, že predvádza ženské šaty, nemá (Zdroj: offbeatchina.com)

PEKING - Anorektické modelky, muž, ktorý pripomína hermafrodita - títo všetci sa prechádzajú po svetových mólach a propagujú modely slávnych návrhárov. Onedlho sa medzi nich možno zaradí aj sedemdesiatdvaročný Číňan, ktorý upútal pozornosť tým, že predvádza módu pre ženy.

Modelingový priemysel má novú hviezdu. Je ňou čínsky dôchodca Liu Xianping, ktorý predvádza modely pre tínedžerky a mladé dámy. Pózovanie v minisukniach, kabátikoch či nadkolienkach mu ide dokonca lepšie, ako mnohým ostrieľaným modelkám. Eleganciu, s akou sa chopil svojej role, mu uprieť nemožno.

Starý blázon či oddaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: offbeatchina.com)

Všetko sa pritom začalo úplne nevinne. Pred časom, keď Liu pomáhal vnučke rozbehnúť internetový obchod s oblečením, určite netušil, akú senzáciu spôsobí. Teraz sa z dievčiny pomaly, ale isto, stáva boháčka, a to len vďaka tomu, že jej starý otec nemá predsudky a nevadí mu robiť zo seba tak trochu blázna.

Starý blázon či oddaný
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: offbeatchina.com)

"Vybral niekoľko kúskov z vecí, ktoré predávam a poradil mi, s čím by sa dali skombinovať. Dobre sme sa pri tom bavili a napadlo nám, že by sme to mohli skúsiť aj nafotiť," povedala mladá slečna. "Prečo by malo byť také hrozné, že nosím ženské oblečenie? Pomáham tým svojej vnučke a okrem toho v mojom veku už nemám čo stratiť," dodáva svojský Liu, ktorému môže jeho štíhu figúru a dlhé nohy závidieť nejedna žena.

Dedko je modelkou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu