Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Transvestitovi (32) sa splnil sen: Z predavača v Tescu je fešná modelka!

Antony alias Lisa Zobraziť galériu (3)
Antony alias Lisa (Zdroj: profimedia.sk)

HERTFORDSHIRE - Antony Owen celý život premýšľal, ako sa dostane od pultu z Tesca a začne konečne robiť to, čo ho bude baviť. Keď sa odhodlal priznať svoju transsexualitu a premenil sa v Lisu Heartovú, stala sa z neho úspešná fotomodelka a ponuky sa mu len tak hrnú.

Portréty tridsaťdvaročnej brunetky s dlhými nohami obdivujú tisíce mužov po celom svete. Mnohí zrejme ani netušia, že Lisa je vlastne muž. "Už od puberty som vedel, že som sa narodil v zlom tele. Trvalo dlho, kým som sa s tým niekomu zveril," vysvetľuje.

Antony už ako tínedžer vedel, že sa mal narodiť ako žena
Zobraziť galériu (3)
Antony už ako tínedžer vedel, že sa mal narodiť ako žena  (Zdroj: profimedia.sk)

Mladík sa bál najmä toho, ako to prijmu rodičia. Na jeho prekvapenie to zobrali "úplne v pohode" a syna podporujú. A to aj v kariére modelky, o ktorej sníval už odmalička. Dlhé roky si však svoj sen nedokázal splniť a namiesto toho pracoval ako predavač v istom obchodnom reťazci.

"Prácu za pokladňou som nenávidel, už to nikdy nechcem robiť!," povedal Antony odhodlane. Zároveň ale pripúšťa, že hoci o prácu ako ženská modelka nemá núdzu, zmenu pohlavia neplánuje, pretože si chce svoje mužstvo ponechať.

Lisa pózuje pri replike hovoriaceho auta Kit z Knight Ridera
Zobraziť galériu (3)
Lisa pózuje pri replike hovoriaceho auta Kit z Knight Ridera  (Zdroj: profimedia.sk)

"Chcem, aby ľudia transgenderových modelov rešpektovali za to, akí sú. Preto chcem zostať napoly mužom aj napriek tomu, že sa považujem za ženu," dodal hrdo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu