Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ADVENTNÁ TCHIBO KÁVA S RODINOU

Tchibo Zobraziť galériu (5)
Tchibo (Zdroj: Tchibo)

Tchibo nie je len lahodná káva, ale aj každý týždeň nová kolekcia spotrebného tovaru na rôzne témy – od módy, bytových a kuchynských doplnkov až po športové pomôcky či šperky.

 

Už od 14. novembra na www.tchibo.sk nájdete v novej kolekcii Adventná káva s rodinou úžasné pomôcky na pečenie a varenie, kompletnú súpravu na prípravu lahodnej kávy pre vašich najbližších, ale tiež originálne ozdoby, aby bol váš domov dokonale pripravený na prichádzajúce sviatky. Využite možnosť dopravy v hodnote 4,95 Eur zdarma – stačí si objednať bezplatné zasielanie newslettera.

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

 Najnovšia Tchibo kolekcia vás dokonale pripraví na vianočné sviatky

Čas adventu sa nezadržateľne blíži. S pomôckami na pečenie od spoločnosti Tchibo sa vám vianočné špeciality podaria naozaj skvele!  Štýlové nápady na slávnostne prestretú tabuľu a sviatočnú výzdobu zaistia tú správnu predvianočnú atmosféru plnú pohody a nádherných chvíľ. Vyskúšajte formu na pečenie s nepriľnavou vrstvou, s ktorou vám pôjde pečenie od ruky. Krásne porcelánové misky môžete použiť aj ako dekoráciu. A po pernom dni si nezabudnite nájsť chvíľu oddychu s lahodnou kávou – tie najlepšie pomôcky na jej prípravu či hrnčeky z kvalitného porcelánu na ich servírovanie nájdete v na www.tchibo.sk.

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Obľúbený e-shop Tchibo navštevujú každý týždeň tisícky spokojných zákazníkov – aj vďaka exkluzívnej ponuke až šiestich kompletných kolekcií a doručeniu výrobkov až k vašim dverám. Vrátenie výrobkov do 30tich dní bez udania dôvodu je na www.tchibo.sk samozrejmosťou, rovnako ako bezpečnosť vášho nákupu. Ponuka je limitovaná a predáva sa obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu