Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Chlapčeka na ihrisku napadol jastrab, takmer mu odtrhol ucho!

Alfie bol po útoku celý od krvi
Alfie bol po útoku celý od krvi (Zdroj: tweetbuzz.us)

FARNBOROUGH - Malý chlapček z juhovýchodného Anglicka utrpel hrozivé poranenia tváre po tom, čo ho napadol jastrab. Matka okamžite privolala sanitku, ktorá ho so silným krvácaním previezla do nemocnice.

Alfie Hall bol na výlete so svojou mamou Alysiou a ďalšími príbuznými, keď k nemu na ihrisku zrazu priletel jastrab a napadol ho. Zaboril do neho svoje ostré pazúry a škriabal ho po celej tvári. Našťastie minul oko, takže chlapec neprišiel o zrak. Predtým, ako dravý vták odletel, mu takmer urval polku ľavého ucha.

Chlapčeka na ihrisku napadol
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: tweetbuzz.us)

"Bol to otrasný pohľad. Ten vták bol strašne obrovský a keď som videla, ako sa vznáša nad hlavou môjho syna, skoro som dostala infarkt. Vytrhol mu chumáče vlasov a doškriabal ho tak, že sa z neho liala krv," spomína na hrozný zážitok dvadsaťtriročná Elysia. Jastraba potom jej brat odohnal silným krikom, aby mohla matka zraneného Alfieho odviezť do bezpečia.

Dravca chová jedna miestna rodina ako domáceho miláčika a tvrdí, že je vycvičený. Na pokyny svojho majiteľa ale v osudný deň vôbec nereagoval. "Už sme ho tam predtým videli prechádzať sa s vtákom, ktorý mu sedel na dlhej rukavici. Tentokrát bol voľne pustený, a preto sa stalo to, čo sa stalo," povedala Elysia. Polícia osemnásťročného mladíka, ktorému jastrab patrí, zatkla, neskôr ho ale pustila.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu