Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Absurdná smrť: Labuť vyklopila muža (†37) z kajaku a utopila ho!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: theblaze.com)

SES PLAINES - Chcel pomôcť labutiam a doplatil na to vlastným životom. Tridsaťsedemročný Anthony Hensley sa totiž k jednej z nich priblížil príliš blízko, tá ho vyklopila z kajaku a on sa utopil.

Američan zo štátu Illinois sa v sobotu plavil na kajaku po rybníku a kontroloval hniezdiace labute. Podľa vyšetrovateľov ale zrejme priplával príliš blízko a rozzúrený vták na neho zaútočil a vyklopil z kajaku. Svedkovia uviedli, že sa niekoľkokrát pokúsil vynoriť a doplávať ku brehu. Nakoniec ale zostal pod hladinou a utopil sa.

Otec Anthonyho Raymond pre televíziu CBS povedal, že jeho syn bol dobrý plavec, v čase útoku mal ale na sebe ťažké oblečenie a topánky, ktoré ho ťahali ku dnu. Na miesto prišli záchranári, ale muža sa im už oživiť nepodarilo.

Rodina pána Hensleyho sa teraz snaží s jeho absurdnou smrťou vyrovnať. Manželka Amy sa psychicky zrútila. Dcéry vo veku 3 a 4 roky ešte o ničom nevedia. "Je to šialené. Bol to dobrý otec aj manžel. Takú smrť si nezaslúžil," dodal jeho švagor Tony Marci. Informácie priniesol portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu