Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Brutálny skok malého chlapca z trampolíny na idúce auto!

(Zdroj: YouTube)

BERLÍN - Sven a Michel, tak sa podľa videa volajú dvaja nemeckí chlapci, ktorí pre pobavenie divákov a dávku adrenalínu riskujú svoje zdravie. Ich najnovšou zábavkou sa stalo preskakovanie rôznych objektov pomocou trampolíny a svoj vrchol dosiahlo iba nedávno, keď si jeden z nich zvolil za cieľ idúce auto.

Kamaráti pritiahli trampolínu doprostred cesty a plavovlasý Sven si počkal na blížiace sa vozidlo. Potom sa rozbehol, odrazil od trampolíny, skočil na strechu auta, odtiaľ na zem a utiekol preč. Šokovaný vodič prudko zastal, takže kamionista za ním už nestihol zabrzdiť a svojím nákladiakom do neho "ťukol". Ako sa dramatická scéna skončila, video už neukazuje. Mnohí však tvrdia, že ide o podvod.

V každom prípade Michel a Sven nie sú žiadnymi nováčikmi na internete. Tento záznam je už piatym v poradí zo série o trampolíne. Na predchádzajúcich skáču chlapci napríklad do bazéna či cez kravu. Okrem toho sa pokúšali osobne vyskúšať aj trik s obrusom, ktorý v rýchlosti vytiahli spod prestretého stola. Skočilo sa to však kopou rozbitého riadu. Dvojica je natoľko známa, že má aj vlastnú facebookovú stránku.

Skok z trampolíny na auto

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu