Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO roka: Šialenec sa prechádza po žeriave, bez istenia!

Nič pre slabé povahy Zobraziť galériu (3)
Nič pre slabé povahy (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Zábava je jedna vec, adrenalín hraničiaci s bláznovstvom druhá. To, čo nedávno predviedol istý mladík ruskej národnosti, sa už inak ani nazvať nedá. Prechádzal sa totiž po žeriave, a to dokonca bez akéhoľvek bezpečnostného istenia.

Rusi sú známi tým, že pud sebazáchovy im častokrát nič nehovorí. Koncom roka to dokázal neznámy chlapík, ktorý si hovorí Mustang Wanted. Zrejme nemal nič lepšie na práci, a tak spolu s kamarátom vyliezol na žeriav, ktorý bol oveľa vyšší, ako okolité dvanásťposchodové paneláky.

Mladík si doslova koledoval o smrť. Kamera, ktorú mal na hlave, zachytila, ako sa bezstarostne prechádzal po konštrukcii, pričom nebol vôbec istený. Od pádu ho tak delili len milimetre.

VIDEO roka: Šialenec sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Čerešnička na torte prichádza v momente, keď odvážlivec, teraz už iba v tričku, zlezie dolu a po žeriave sa presúva rúčkovaním. Na pár sekúnd sa ho dokonca pridržiava len jednou rukou. Pri tomto pohľade človeka už naozaj zamrazí.

VIDEO roka: Šialenec sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Kto video predsa len dopozerá do konca, určite si pomyslí, že tento šialenec nemá všetkých päť pohromade. Zatiaľ čo mnohí iní ľudia bojujú kvôli chorobe alebo iným nepriaznivým okolnostiam o život, on s tým svojím hazarduje, akokeby bol nesmrteľný. Snáď si to stihne uvedomiť ešte predtým, než sa stane nejaká tragédia.

Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre slabšie povahy

Mladík sa prechádza po žeriave

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu