Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Režisér Anton Šulík: Ťahákom bude virtuozita jazdcov, vášeň a emócie!

Anton Šulík Zobraziť galériu (8)
Anton Šulík

BRATISLAVA – Organizátori Sony Xperia Freestyle X-Night si dali záležať na tom, aby získali špičkovú zostavu nielen v samotnej aréne, ale aj v jej útrobách – v pozadí celej adrenalínovej šou stojí muž so zmyslom pre okamih a detail.

Autorom koncepcie večera je známy slovenský divadelný režisér Anton Šulík (48), riaditeľ Mestského divadla Žilina, ktorý pracoval aj pre Slovenské národné divadlo, Divadlo Andreja Bagara v Nitre či Divadlo Jonáša Záborského v Prešove.

Vstupenky (viac na  www.ticketportal.sk) sú v predpredaji za jednotnú cenu 25 eur. Rodiny či partie nadšencov však ušetria, ak využijú zvýhodnené vstupné Quatro pre 4-členné skupiny. Majitelia vstupeniek sa môžu na stránke Sony Xperia Freestyle X-Night na facebooku zapojiť do žrebovania o kameru GoPro HD2 a mobil Sony Xperia.

Ako ste koncipovali dramaturgiu večera?

Anton Šulík: Snažíme sa o čo najprecíznejšie podporenie výnimočnosti tohto podujatia, a tým je pre nás jednoznačne jazdecké majstrovstvo, čo už je zakódované v menách samotných jazdcov na čele s majstrom sveta Liborom Podmolom. Nemáme chuť odvádzať pozornosť prázdnymi štylizáciami, ktoré majú šancu prejsť do pózerskej efektami nabúchanej show. Pre nás je tvorivým základom kvalita: motokrosová virtuozita prinášajúca vášeň a emócie, kultúra priestoru ponúkajúca divákom komfort a pohodlie, erudovaní a kreatívni moderátori Marcel a Junior, plus špičkový servis. To všetko je kľúč k dosiahnutia pocitu intenzívneho a mimoriadneho pozitívneho zážitku.

V čom je iné robiť takýto event v porovnaní s nakrúcaním filmu alebo prípravou iných akcií?

Anton Šulík: Nadstavbou je extrémnosť a adrenalín, o ktorý sa s nami prichádzajú podeliť desiati lietajúci šialenci na svojich motorkách. Ich nespútaná posadnutosť prekonávať neprekonateľné. Nespočetný počet vzrušujúcich okamihov. FMX je pre mňa neopakovateľným zážitkom.

Čo vás na Sony Xperia freestyle X-Night zaujalo, že ste prikývli na ponuku organizátora?

Anton Šulík: Nevšednosť, výnimočnosť a neopakovateľnosť. Spolu s divákom to zažívame tu a teraz. Som divadelník a pre mňa je Zimný štadión Ondreja Nepelu akýmsi novodobým amfiteátrom či arénou z antiky a FMX jazdci  súčasní gladiátori. Je to divadlo so všetkým ako má byť. Pre mňa je Sony Xperia Freestyle X-Night športový sviatok.

Vizitka:

Anton Šulík

Narodený: 12.7. 1964, Žilina

Divadelný režisér, riaditeľ Mestského divadla Žilina

Réžie: SND Bratislava, Divadlo Astorka- Korzo 90, DAB Nitra, KD Martin, DJZ Prešov, BD a MD Žilina

Herec: film Cigán, Zlo

Iné: 9 rokov režíruje v RTVS Anjelov strážnych talkshow Aleny Heribanovej

Viac info na www.fmX.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu