Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievčatko (†2) nechali lekári tak dlho trpieť v čakárni, až zomrelo!

Plavovlasý anjelik chýba všetkým.
Plavovlasý anjelik chýba všetkým. (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Dvojročná Lucie Linforthová z britského Bedfordu dostala vysoké horúčky, preto ju jej otec Eric (33) odviezol k detskému lekárovi. Napriek tomu, že mu dcérka v náručí pomaly zomierala, zdravotníci ju odmietali prednostne vyšetriť.

Do ordinácie sa malá Lucie dostala až vtedy, keď sa jej už zastavilo srdce. Všetky snahy o jej oživenie zlyhali. "Asi po dvadsiatich minútach v čakárni sa začala zhoršovať. Modrali jej pery, úplne horela a mala problémy s dýchaním. Štyrikrát alebo päťkrát som ich prosil, nech už nás vezmú, ale urobili to až po viac než 3/4 hodine, keď som im povedal, že malej zavolám sanitku. To už ale bolo neskoro," povedal zdrvený Eric.

Matka Angie (40), ktorá celý čas čakala doma s dvojčaťom Jakeom a trojročnou Holly, sa zo straty dcéry nemôže spamätať. "Lucie tu teraz mala byť živá s nami. Neprestanem, kým pre ňu nedosiahnem spravodlivosť. Za štrnásť dní by s Jakeom oslávili druhé narodeniny. Čo mu mám povedať? Čo mám povedať Holly?" Pýta sa s plačom.

Tragickú a možno úplne zbytočnú smrť dieťaťa vyšetruje polícia a bola nariadená súdna pitva. Zdravotné stredisko, v ktorom k nešťastiu došlo, sa zatiaľ k situácii odmietlo vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu