Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Blondínka sa bojí ísť na záchod: Na potrebu iba s pomocou!

Ney Decinová
Ney Decinová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Keď mala Ney Decinová (20) štyri roky, videla film o hovoriacej toalete so špicatými zubami a veľkými gúľajúcimi sa očami. Tieto zábery jej tak utkveli v pamäti, že sa dodnes bojí chodiť na záchod. Vykonať potrebu zvláda len v prítomnosti rodinných príslušníkov či známych, ktorí namiesto nej musia spláchnuť.

Britkina bizarná fóbia ju núti pracovať v blízkosti domova, pretože jedine tam sa na záchode cíti aspoň trochu bezpečne. "Zo zvuku splachovania vody mi behá mráz po chrbte. Je to hrozné. Prisahala by som, že ma to prehltne," zveruje sa nešťastná žena.

"Začína sa to vo chvíli, keď vojdem do kúpeľne a pri odchode sa celé to nahromadené napätie uvoľní, keď spláchnem a utečiem. Akonáhle to urobím, musím sa dostať von. Nemôžem vydržať v miestnosti, kým sa nádrž opäť naplní," opísala svoje pocity pre denník The Sun.

Všetko by možno mohlo byť inak, keby si ako štvorročná nepozrela film, v ktorom ju vystrašila hovoriaca záchodová misa. "Od tej doby som bola vydesená. Keď som mala asi 11 rokov, pomočila som sa po ceste domov, pretože som sa bála ísť v škole na záchod. Chcela som, aby tam bola moja mamička, ktorá by mohla spláchnuť za mňa."

Jej detský strach sa v dospelosti nevytratil, ale stále sa mu musí podriaďovať. Keď ide von s priateľmi, vždy požiada niekoho, aby s ňou šiel na toaletu. Najhoršia predstava, aká môže byť, sú pre ňu verejné záchody.

Ney pred deviatimi mesiacmi porodila dcérku a povedala, že ďalšie tehotenstvo neplánuje, pretože musela chodiť oveľa častejšie na záchod, čo iba zhoršilo jej fóbiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu