Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Šialenstvo na Drotárskej pokračuje!

Šialenstvo na Drotárskej pokračuje! Zobraziť galériu (5)
Šialenstvo na Drotárskej pokračuje!

Čo je to za fenomén, ktorý zrazu núti ľudí stáť v rade na byty? A dokonca spôsobuje, že sa na byty tvoria poradovníky?! Záujem o dostupné bývanie v jednej z najtichších a najlukratívnejších lokalít Bratislavy je opäť mimoriadny. V bytovom komplexe Rezidencie MACHNÁČ sa ponuka bytov ešte len pripravuje, no realitné šialenstvo je tu znova!

Každý si chce splniť svoj sen o komfortnom bývaní v srdci prírody a pritom na skok od centra. Najmä ak ide o presvetlené byty s výhľadmi, s premyslenými dispozíciami a za prekvapujúco výhodné ceny. A to sa práve v týchto krízových časoch dvojnásobne počíta – okrem úžasného bývania takéto byty predstavujú aj skvelú investíciu a ochranu peňazí.

Chcete bývať na dobrej adrese? Je najlepšou vizitkou úspešných ľudí, ak bývajú v pokojnej diplomatickej štvrti neďaleko od centra. Rezidencie MACHNÁČ sú na jednej z najlepších adries mesta.

Chcete mať bezpečne uložené peniaze? Investícia do kvalitnej nehnuteľnosti v exkluzívnej lokalite má vysoký potenciál budúceho zhodnocovania. Rezidencie MACHNÁČ už trh preveril – v I. etape na jar tohto roku sa prvé dva bytové domy rozpredali za iba 3 mesiace, ešte pred štartom výstavby!

Bývanie, o ktorom ste vždy snívali

Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ prináša naozaj unikátnu výhodu: výbornú lokalitu v Starom Meste a zároveň v tesnom dotyku s chráneným prírodným prostredím Horský park.

„Dlho sme analyzovali požiadavky Bratislavčanov na kvalitné bývanie. Na základe nich sme navrhli projekt Rezidencie MACHNÁČ. Je ideálny pre jednotlivcov a rodiny, ktorí kvalitu svojho života kladú na prvé miesto. Sme radi, že sme priniesli na trh taký výnimočný projekt. Bývanie s nadčasovou architektúrou v tesnej blízkosti rozľahlého lesoparku a zároveň len 3 minúty od historického centra mesta je nepochybne veľmi atraktívne a prestížne,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

I. etapa ihneď vypredaná, na II. etapu poradovníky

Realitný šok nastal, keď sme len po troch mesiacoch od spustenia predaja bytových domov Breza a Borovica vypredali všetky byty. Tento fenomén však nevyvolali len atraktívne ceny. Obrovskou pridanou hodnotou je vychytená lokalita, blízkosť k prírode a vysoká úroveň kvality stavby. Je neuveriteľné, že už teraz máme viac ako 40 registrovaných záujemcov o byty v II. etape a dopyt neustále rastie. Všetkým záujemcom umožňujeme čo najskôr si rezervovať svoj nový byt aj v pripravovanej ďalšej etape,“ hovorí Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

Byty, ktoré sa predávajú ako teplé rožky

O priestranné byty s garážovými státiami na dobrej adrese a za výhodnú cenu bude vždy záujem. Krásne parkové úpravy a výsadba viac ako 130 listnatých a ihličnatých stromov a vyše 1 100 kríkov vytvoria pre obyvateľov oázu ako stvorenú pre voľno časové aktivity. Rodinný piknik s deťmi, prechádzky v prírode, či ranný beh po lesných cestičkách v Horskom parku... To je bývanie, o ktorom ste vždy snívali.

A vy už viete, kde chcete bývať?

www.tuchcembyt.sk

-Reklamná správa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu