Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jesenná nálada u Vás doma na www.tchibo.sk

Tchibo dekoračné nápady, bytové textílie a omnoho viac Zobraziť galériu (5)
Tchibo dekoračné nápady, bytové textílie a omnoho viac (Zdroj: Tchibo)

Tchibo nie je len lahodná káva, ale aj každý týždeň nová kolekcia spotrebného tovaru na rôzne témy – od módy, bytových a kuchynských doplnkov až po športové pomôcky či šperky.

Už od 3. októbra exkluzívne na www.tchibo.sk nájdete v najnovšej kolekcii Jesenná nálada u Vás doma krásnu posteľnú bielizeň z 5-ich mäkučkých materiálov pre Váš pokojný spánok, ale tiež úžasné bytové a dekoračné doplnky na jesennú nôtu. A aby Vaše nákupy boli ešte príjemnejšie, teraz na Vás čaká doprava v hodnote 4,95 Eur zdarma – stačí si objednať bezplatné zasielanie Newslettera Tchibo.

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Aktuálna Tchibo kolekcia premení Váš byt na čarokrásne miesto plné farieb

Nechajte sa rozmaznať teplými farbami našich bytových textílií s novou bytovou kolekciou Tchibo. Objavte okúzľujúce nápady na dekorácie a osvetlenie, napríklad dekoračný veniec so sviečkami či kanvicu na čaj, ktorá Vás vždy zaručene zahreje. Hebká flísová deka sa zase postará vždy o Váš stopercentný komfort. A večer sa určite rady zababušíte do mäkkej posteľnej bielizne s nádhernými jesennými vzormi. Nechajte si Váš domov rozžiariť krásnymi farbami a skvelými Tchibo nápadmi.

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)
Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)
Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Obľúbený e-shop Tchibo navštevujú každý týždeň stovky spokojných zákazníkov. Môžete si vybrať až zo 6-ich kompletných týždenných kolekcií, pritom každý týždeň jedna kolekcia pribúda a jedna, tá najstaršia, odchádza. Všetky výrobky sú doručované priamo až k Vašim dverám. Samozrejmosťou je možnosť vrátenia výrobkov do 30-tich dní bez udania dôvodu, rovnako ako aj bezpečnosť Vášho nákupu. Ponuka výrobkov je limitovaná a predáva sa len obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu