Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dramatické zásnuby: Milencov pri žiadosti o ruku zmietla vlna!

Dvojica utŕžila neplánovanú sprchu Zobraziť galériu (2)
Dvojica utŕžila neplánovanú sprchu (Zdroj: YouTube)

LAGUNA BEACH - Mala to byť romantika ako hrom. Západ slnka, šumenie mora... jednoducho idylka, ktorú chcel istý Američan využiť na to, aby učinil najdôležitejší krok v živote. Hneď po tom, ako sa svojej vyvolenej spýtal, či si ho vezme, však oboch zmietla obrovská vlna!

Matthew Hartman mal všetko dokonale pripravené. To ale nerátal s tým, že jeho plány mu naruší príroda. Keď si za miesto, kde požiada svoju priateľku Lis o ruku, vybral more, mohol veru niečo podobné očakávať.

Dvojica sa stretla na známej kalifornskej pláži Laguna Beach, napísal Daily Mail. Mladík si na jednom z kameňov na pobreží pokľakol, vytiahol prsteň a svojej milej položil onú otázku. Jej odpoveď sa však stratila vo vlnách, ktoré sa privalili z mora. Párik skončil premočený do nitky, ale náladu mu to nepokazilo.

Dramatické zásnuby: Milencov pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Lis nakoniec povedala Matthewovi "áno" o niekoľko minút neskôr, keď sa im podarilo vyliezť na breh. Hoci boli obaja mokrí ako myši, bolo zjavné, že práve prežívajú jeden z najšťastnejších okamihov svojho života. "Nikdy na tú chvíľu nezabudnem. Tie vlny naše zásnuby ešte viac okorenili," povedala šťastná dievčina.

Netradičné zásnuby sa odohrali ešte vlani v novembri, video z nich však začalo naberať na popularite až nedávno. Navždy tak zaľúbencom bude pripomínať moment, kedy sa rozhodli vykročiť na spoločnú cestu životom.

Zásnuby okorenili vlny

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu