Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Arogancia na cestách: Nervózny vodič predbiehal stojace autá sprava!

Arogantný vodič predbieha sprava
Arogantný vodič predbieha sprava (Zdroj: YouTube)

ČENSTOCHOVÁ - Vodiči vedia byť niekedy poriadne agresívni. Obzvlášť tí, ktorí sa niekam ponáhľajú. Jedného takého natočil istý Poliak na mobilný telefón, aby poukázal na neohľaduplnosť, ktorá sa mohla skončiť tragédiou.

Veľmi nevyberaným a najmä nebezpečným spôsobom predbehol v utorok neznámy muž ostatné vozidlá smerujúce z vedľajšej cesty na hlavnú v meste Čenstochová. Išlo zrejme o pracovníka špedičnej služby, ktorý sa ponáhľal doručiť zásielku. Mnohých vodičov to oprávnene nahnevalo a na oplátku predbehli zas oni jeho.

Muža za volantom bielej dodávky to ešte viac vyprovokovalo a podujal sa na ďalšiu, ešte šialenejšiu akciu. Strhol volant prudko doprava, čím obehol ostatné stojace autá a skončil na chodníku, napísal portál Novinky.cz.

Ako dopadla jazda agresívneho piráta ciest, nie je známe. Isté je len to, že takých, ako on, je bohužiaľ omnoho viac, a to nielen na poľských, ale aj slovenských cestách. Spomínaný incident sa našťastie obišiel bez nehody, v budúcnosti by sa ale podobné riskovanie mohlo skončiť oveľa horšie.

Nebezpečné predbiehanie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu