Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Barbie existuje: Kráska (21) z Ukrajiny sa zmenila na plastikovú bábiku!

Valerie sa mení na bábiku Barbie Zobraziť galériu (7)
Valerie sa mení na bábiku Barbie (Zdroj: Facebook)

KYJEV - Vyzerať ako bábika Barbie je snom mnohých dievčatiek, ale keď vyrastú, zistia, že dosiahnuť takútu podobu, je takmer nemožné. To však nie je prípad mladej Ukrajinky Valerie Lukyanovej (21), ktorá svojím vzhľadom vyráža dych.

Dlhé rovné blond vlasy, útly pás, bujné poprsie, štíhle nohy, dokonalý make-up a modré oči zvýraznené farebnými kontaktnými šošovkami. Tak vyzerá dievča z Ukrajiny, ktorá zverejnilo svoje štylizované fotky na Facebooku.

Jej krivky á la Barbie však nie sú prirodzené, ale dosiahnuté plastikami. Na operačnom stole je Valeria ako doma. Podľa niektorých informácií má po vzore Cher odobrané spodné rebrá, aby mala čo najužší pás, silikóny v prsiach a patrične upravenú tvár.

Barbie existuje: Kráska (21)
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)

Na webe dokonca existuje animovaná verzia jej zákrokov, keď jej doktor prifukuje ručne pumpičkou prsníky do obrej veľkosti a potom jej robí "facelift" motorovou pílou.

"Nielen, že vyzerá príšerne, ale je aj smiešna," znejú väčšinové názory. "Žena s perfektnými tvarmi a tvárou je nudná žena," nešetrí ju ďalší komentár.

Barbie existuje: Kráska (21)
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook)

Niektorí sú k blonďavej kráske zhovievavejší a rýpu len zľahka. "Možno ide o obsesiu, a myslí si, že je naozaj Barbie." Iní pochybujú, že fotky sú reálne a polemizujú, že ide o vydarenú prácu Photoshopu.

Bežné neštylizované fotky z jej Facebooku ale dokazujú, že Valeria naozaj existuje. Len bez make-upu vyzerá o niečo normálnejšie.

Ako si vytvoriť make-up Barbie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu