Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Made in China: Mechanik (28) si v garáži vyrobil vlastné Lamborghini!

Wang pyšne pózuje pri svojom výtvore Zobraziť galériu (4)
Wang pyšne pózuje pri svojom výtvore (Zdroj: china.org.cn)

Na sveteje ďalšia internetová senzácia. Vyvolal ju mladý muž z Číny, ktorý si povedal, že ani nedostatok finančných prostriedok mu nebude stáť v ceste splnenia jeho najväčšieho sna. Tým bolo vlastniť legendárny športiak Lamborghini.

Wang Jian z provincie Jiangsu už odmalička sníval o tom, že si raz kúpi Lamborghini. Keď ale zistil, koľko stojí, bol zdrvený. Ani náhodou totiž nedisponoval v prepočte viac ako miliónom eur. 

Číňania sú ale známi svojou vynaliezavosťou, ktorú prejavil aj Wang. Postavil si vlastný automobil, ktorého náklady sa vyšplhali v porovnaní so skutočným modelom "len" na  7500 eur. Úspora tak bola naozaj značná.

Jeho replika Lamborghini Reventon je od originálu takmer na nerozoznanie. Šikovný mechanik tak môže byť na seba právom hrdý a preháňať sa vo svojom krásnom vozidle kedykoľvek chce.

"Vždy sa mi páčili športové autá. Kúpiť si také som si ale nemohol dovoliť. Začal som preto rozmýšľať o tom, že si vyrobím vlastné. Predchádzala tomu dlhá príprava a taktiež som si musel naštudovať veľa materiálov, ale nakoniec sa mi to podarilo," povedal s úsmevom Wang.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu