Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strašná dovolenka: Pre tetovanie v Turecku žene takmer amputovali nohu!

Susan sa tetovať už určite tak ľahko nenechá.
Susan sa tetovať už určite tak ľahko nenechá. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Britka Susan Fraserová (54) si svoju dovolenku v Turecku predstavovala úplne inak. Namiesto vylihovania na pláži bojovala s neskutočnou bolesťou, zapálenou otvorenou ranou a hrozbou amputácie. Lacné tetovanie, ktoré si dala urobiť v jednom štúdiu v Marmarise, ju takmer stálo nohu.

Susan si v prepočte asi za 30 eur nechala v tetovacom štúdiu hotela, kde bola ubytovaná, vytetovať na priehlavok list vínnej révy so srdcami a hviezdami. O hodinu neskôr jej už noha začala opúchať.

Britská predavačka si okrasu dala urobiť hneď na druhý deň dovolenky a noc strávila v sprche chladením chodidla. Po tom, čo začala rana krvácať a dokonca aj hnisať, vydala sa so svojím priateľom späť za tetovačom.

Ten sa zodpovednosti vyhýbal a tak zvyšok dovolenky strávila Susan v obavách a veľkých bolestiach. Nemohla vôbec chodiť, nohu mala horúcu a opuchnutú. Pri prílete domov ju okamžite previezli do nemocnice, kde ju skoro mesiac liečili.

Antibiotiká nezaberali, doktori zvažovali, či skúsiť kožný štep. Poslednou možnosťou bola amputácia. Našťastie štvrté nasadené antibiotiká zabrali a dnes je noha skoro úplne zahojená. Napriek tomu sa už podľa svojich slov Susan v zahraničí nikdy tetovať nenechá a za svoj nerozumný počin sa hanbí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu