Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tetovacie veľdielo: Breivik ani cunami sa na chrbát nezmestili

Tetovanie je vystavené za sklom
Tetovanie je vystavené za sklom (Zdroj: YouTube)

MNÍCHOV - Hoci niektorí ľudia umenie tetovania nepovažujú za nič výnimočné, zrejme ešte nevideli prácu mníchovských majstrov. Tí vytvorili unikátne umelecké dielo, ktoré dokumentuje všetky významné udalosti minulého roka. Obrazová mozaika je ale taká veľká, že by sa nikomu na chrbát nezmestila.

S heslom "dostaneme sa vám pod kožu" štúdio Chaos Crew predstavilo veľké dielo, prostredníctvom ktorého nemeckí tatéri predviedli svoje umenie v tej najlepšej možnej podobe. Najprv však museli vytvoriť na počítači návrh, ktorý potom preniesli na teľaciu kožu, informoval portál novinky.cz.

Pod rukami majstrov vznikol jedinečný obrazový dokument, na ktorom sú vedľa seba poskladané udalosti i svetové osobnosti. Nechýba cunami a následná jadrová katastrofa jadrovej elektrárne Fukušima v Japonsku, tragédia na nórskom ostrove Utöya, za ktorou stojí atentátnik Anders Breivik, okupácia Wall Street v New Yorku či krach Grécka.

Ako zo záhrobia z tetovania vystupuje aj tvár najznámejšieho teroristu Usámu bin Ládina, ktorého zabili 2. mája, rovnako ako postava zosnulej anglickej speváčky Amy Winehouse a tvár zakladateľa spoločnosti Apple Steva Jobsa, ktorý v októbri podľahol rakovine.

Ako jedna z mála žijúcich osobností sa na koži vystavenú medzi dvoma sklenenými doskami dostal úspešný nemecký basketbalista Dirk Nowitzki, ktorý hrá v zámorí, ale vo svojej rodnej krajine získal titul športovca roka 2011.

Unikátne tetovanie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu