Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

MODERNÉ DEKORAČNÉ TCHIBO NÁPADY

Dodajte vášmu domovu novú tvár na www.tchibo.sk Zobraziť galériu (5)
Dodajte vášmu domovu novú tvár na www.tchibo.sk (Zdroj: Tchibo)

Dodajte vášmu domovu novú tvár na www.tchibo.sk. Vaše obľúbené Tchibo nákupy môžete teraz uskutočňovať rýchlo, ľahko a pohodlne priamo z domu, 24hodín denne, 7 dní v týždni! V e-shope www.tchibo.sk nájdete nielen širokú ponuku lahodnej kávy, ale tiež každý deň nové nákupné tipy a nápady.

Čaká na vás kompletný prehľad šiestich kolekcií, vrátane 30 – 60 najnovších výrobkov s týždenným časovým predstihom oproti kamenným obchodom. Navyše, nákup vám prinesieme presne tam, kde vám to najviac vyhovuje. Ponuka platí do vypredania zásob. Určitý tovar je k dispozícii iba v e-shope. Inšpirujte sa skvelými nápadmi a kvalitnými materiálmi aj vy – na www.tchibo.sk.

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)


Vytvorte pocit príjemného a vľúdneho domova s najnovšou Tchibo kolekciou

Nechajte sa očariť sviežimi dekoračnými nápadmi a jemnou posteľnou bielizňou v harmonických odtieňoch a pusťte sa do vykúzlenia celkom nového domova! Vytvorenie si dokonalej oázy, v ktorej všetko ladí a dýcha funkčnosťou, nebolo nikdy také jednoduché. Od 1.8.2012 nájdete na www.tchibo.sk.

Tento týždeň odporúčame:

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Posteľná bielizeň z mikrovlákna so zamatovo mäkkou úpravou optimálne odvádza vlhkosť, vyrovnáva teplotu a je príjemná na telo. Kúpite od 24,95 Eur vo fialovo – béžovom prevedení na www.tchibo.sk.

Neobyčajne mäkká a hladká posteľná bielizeň Renforcé už od 24,95 Eur sa dokonale hodí na teplé aj chladné noci. Bielo-fialová s kašmírovým vzorom rozžiari aj vašu spálňu.

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Obliečka na dekoračný vankúšik bude skvelou čerešničkou na torte vo vašom novom domove. Z čistej bavlny s kvetinovým vzorom akvarelového vzhľadu, v dvoch farebných prevedeniach – to všetko v e-shope Tchibo.

Tchibo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tchibo)

Buďte medzi prvými a majte prehľad

Aby vám už nikdy nič neušlo, využite možnosť bezplatného si objednania newslettera v e-shope a každú stredu vám zašleme aktuálne informácie o novinkách. Prihlásiť sa môžete tu: registrácia k odberu newslettera

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu