Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Závisláčka na soláriu: Radšej budem mŕtva ako bledá!

Trish je mnohým ľuďom na smiech Zobraziť galériu (3)
Trish je mnohým ľuďom na smiech

LOS ANGELES - Inak ako ťažká závislosť sa nedá charakterizovať vzťah 24-ročnej Američanky k umelému slnku. Trish Paytasová je svojím zjavom posadnutá od štrnástich rokov, keď dostala k narodeninám poukaz do solária od svojej mamy. Doteraz za svoj "koníček" zaplatila neuveriteľných 37 000 eur.

Dievčina, ktorá už na prvý pohľad púta pozornosť, strávila opaľovaním za svoj pomerne krátky život už celých 66 dní. Znepokojujúce je aj to, že najčastejšie chodila do solária, keď mala sedemnásť rokov. Práve vtedy je ľudská koža ďaleko náchylnejšia k rakovine kože ako inokedy, uviedol Blesk.cz.

Aj napriek varovaniam Trish šokujúco hovorí: "Radšej budem mŕtva a opálená, než živá a bledá!" A to sa jej môže vypomstiť; keď sa totiž práve nesmaží v soláriu, tak sa opaľuje na slnku. Samozrejme bez opaľovacieho krému.

Trishina posadnutosť hnedou kožou je naozaj obrovská. V roku 2006 si dokonca za v prepočte 555 eur kúpila samoopaľovací stroj. Pravidelne ho doplňuje sprejom, čo ju každý mesiac stojí ďalších 143 eur. Temperamentná blondínka, ktorá si privyrába ako príležitostná modelka spodnej bielizne, hovorí: "Rozhodne to stojí za všetky tie peniaze. Pracujem predsa v modelingovom odbore, takže musím stále vyzerať skvelo."

Keď bola Trish malá, deti si z nej robili srandu, pretože mala porcelánovo bielu pleť. Preto si povedala, že schudne a bude sa opaľovať. Jej matka Lenny (53) v snahe pomôcť dcére neváhala a k štrnástym narodeninám jej darovala poukaz do solária. V Kalifornii je pritom pobyt v nich až do osemnástich rokov zakázaný. Mladistvé osoby vo veku 15 až 17 rokov sa tam dostanú len vtedy, ak získajú súhlas rodičov.

Napriek všetkému Trish tvrdí, že na opaľovaní nie je závislá. "Môžem prestať kedykoľvek sa mi bude chcieť. Ale prečo by som to robila? Opálená som spokojná a sebavedomejšia."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu