Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najprsnatejšia rodina: Matke a štyrom dcéram 13-krát zväčšovali vnady!

Rodinka Marshallových dievčat Zobraziť galériu (2)
Rodinka Marshallových dievčat (Zdroj: whatsonningbo.com)

KIRKBY - Zoznámte sa s Marshallovými dievčatami - rodinou, ktorá dovedna podstúpila najviac plastických operácií zväčšenia pŕs vo Veľkej Británii. Ich posadnutosť dokonalými vnadami je tak silná, že mama chce, aby zákrok absolvovala aj jej ešte len štrnásťročná dcéra.

Chantal (53) je na svoju rodinku veľmi pyšná. Sama podstúpila štyri plastické zákroky a jej dcéry Emma (30) tri, Ripley (21) jeden, Terri (27) tri a Tara (26) dva. Dokopy za ne zaplatili 50 000 libier (62 400 eur).

Zľava doprava - Emma, Ripley, Chantal, Terri a Tara
Zobraziť galériu (2)
Zľava doprava - Emma, Ripley, Chantal, Terri a Tara  (Zdroj: whatsonningbo.com)

Jedinou ženou v dome, ktorá má prirodzené prsia, je školáčka Britney. Aj to sa ale pravdepodobne zmení. Mama dúfa, že hneď, ako dovŕši osemnásť rokov, pôjde na operáciu. "Veľmi sa jej páči, ako vyzerajú sestry a chce sa im podobať. Preto už teraz uvažujeme, že si tiež nechá zväčšiť poprsie. Chcem, aby pokračovala v našich šľapajách," vysvetľuje Chantal.

Britney (vpredu) chce nasledovať príklad svojich sestier
Zobraziť galériu (2)
Britney (vpredu) chce nasledovať príklad svojich sestier  (Zdroj: whatsonningbo.com)

Dievčatám sa ich umelý vzhľad páči a milujú fakt, že "všetky vyzerajú takmer navlas rovnako a očarujúco". Aj Britney si už vo svojom nízkom veku farbí vlasy, nosí veľa mejkapu a umelé opálenie. Podľa Chantal si už čoskoro začne šetriť na nové prsia.

Závislosť svojej matky a sestier na veľkých vnadách svojsky okomentoval Danny (20). "Je to smiešne. Niekedy dievčatám naozaj nerozumiem."

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu