Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chlap utratil 77-tisíc na plastiku, vyzerá ako Britney Spears!

Kara sa chce na Britney podobať čo najviac.
Kara sa chce na Britney podobať čo najviac. (Zdroj: mirror.co.uk)

OHIO - Kara Haysová (26) z amerického štátu Ohio sa pôvodne narodila ako chlapec Kody, ale kvôli poruche pohlavnej identity, trpela úzkosťami a depresiou. Keď sa ako 12-ročná obliekla na školský večierok do kostýmu, ktorý mala na sebe Britney Spears vo videklipe k hitu Baby One More Time, jej rodičia pochopili, že potrebuje odbornú pomoc. Kara odvtedy prekonala viacero operácií a snaží sa vzhľadom čo najviac podobať na svoj spevácky idol.

Kara sa už v útlom veku viac podobala na dievča ako na chlapca, a tak ju po intermezze na večierku zaviedli rodičia k lekárovi, kde jej bola v roku 1999 diagnostikovaná pohlavná dysfória. Na základe tohto verdiktu sa tínedžerka rozhodla začať s braním hormónov, čo u nej vyvolalo rast prsníkov a došlo k zmiznutiu chlapčenského ochlpenia.

Postupne si zvykala na ženské oblečenie a zmenila si meno na Kara. V roku 2002 podstúpila 14-hodinovú operáciu pohlavia a dala si vložiť prsné implantáty. Na priblíženie sa, čo najbližšie k svojmu idolu zatiaľ utratila okolo 77-tisíc eur a stále sa jej máli.

So speváčkou sa cíti byť natoľko spriaznená, že keď v roku 2007 prechádzala duševným zrútením, dala si podľa Spears vyholiť hlavu rovnako ako pop ikona. Ani jej sa nevyhli problémy s alkoholom a drogami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu