Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dlhonohá kráska (18) sa narodila ako chlapec: Chcela si zmrzačiť genitálie!

Jackie bola kedysi Jack Zobraziť galériu (4)
Jackie bola kedysi Jack (Zdroj: newsareweird.com)

LEEDS - Jackie Greenová mala problém. Hoci jej chromozómy rozhodli, že bude chlapec, ona sa s touto rolou absolútne nestotožňovala. Ťažké depresie ju doviedli až k tomu, že sa sedemkrát pokúsila o samovraždu. Jediným východiskom z beznádejnej situácie bola zmena pohlavia. A s tou prišiel i nečakaný úspech v súťaži Miss.

Jackie, ktorá sa pôvodne volala Jack, šokovala už ako štvorročná, keď vyhlásila: "Boh urobil chybu, mala som byť dievča." Od ôsmich rokov sa začala ako opačné pohlavie aj obliekať. Tento fakt ale neprijali všetci pozitívne. Niektoré matky ju dokonca nazývali "ohavou".

Jack sa obliekal ako dievča už odmalička
Zobraziť galériu (4)
Jack sa obliekal ako dievča už odmalička  (Zdroj: newsareweird.com)

Situácia sa vyostrila, keď tínedžerka nastúpila na strednú školu. Každodenné šikanovanie ju priviedlo do stavu, kedy si chcela zobrať život. Pokúsila sa o to dovedna sedemkrát, uviedol portál tn.cz. Rodičia museli pred ňou schovávať všetky nože, pretože sa báli, že si ich dieťa zmrzačí pohlavné orgány.

Nakoniec pochopili, že existuje jediná cesta. Jackie začala brať ženské hormóny, ktoré spôsobili, že nikdy neprešla mužskou pubertou. V šestnástich rokoch v Thajsku ako najmladší človek na svete podstúpila zákrok, ktorý z nej spravil ženu aj po fyzickej stránke.

"Keby som sa nedala preoperovať, už by som tu asi nebola. Vždy som chcela byť ženou a teraz ňou konečne som," vysvetlila osemnásťročná Jackie, ktorá je konečne šťastná napriek tomu, že nikdy nebude môcť mať deti. 

Dlhonohá kráska (18) sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: newsareweird.com)

Život mladej Angličanky sa po operácii zmenil neporovnateľne k lepšiemu. Našla si priateľa a dokonca sa jej podarilo prebojovať do semifinále Miss Anglicka. "Chcem, aby ľudia vedeli, že nie sme žiadne monštrá, ale normálni ľudia, ktorí túžia po láske a šťastí tak ako ostatní," dodala Jackie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu