Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jedinečné VIDEO transsexuála (24): Takto sa mení z muža na ženu!

Z muža sa stala žena
Z muža sa stala žena (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Istý mladý Austrálčan sa podujal zachytiť svoju premenu na ženu. Počas niekoľkých rokov absolvoval množstvo plastických operácií a čo i len najmenšiu zmenu na sebe odfotil. Ako to celé prebiehalo, si môžete pozrieť vo videu.

Mladík, ktorý svoje meno nezverejnil, zo sérií fotografií vytvoril video dlhé necelé dve minúty. Prvá snímka pochádza z 8. decembra 2009, ešte predtým, než podstúpil prvý feminizačný zákrok. Ďalšie zábery ukazujú, ako sa zjemnili jeho mužské črty. Počas troch rokov si dal okrem iného upraviť nos, bradu a nadvihnúť obočie.

Posledná fotka zobrazuje dvadsaťštyriročného transsexuála po poslednej operácii. Človek, ktorý ho nepozná, by určite nepovedal, že sa narodil ako chlapec. Pozeráme sa totiž na slečnu s mačacím pohľadom, dlhými vlnitými vlasmi a jemnými ženskými rysmi.

"Wau, vyzeráš oveľa ako lepšie, než ja kedy budem vyzerať," zložila slečne poklonu nemenovaná žena na serveri Youtube. Komentáre ostatných užívateľov sa nesú v podobnom duchu. "Závidím ti. Ja som teraz v piatom mesiaci premeny a už sa nemôžem dočkať, až bude po tom. Gratulujem, vyzeráš skvelo," napísal ďalší transsexuál.

Premena transsexuála

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu