Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sex v klube: Páriky si to rozdávajú pred kamerou!

Ľudia sa na nete neštítia pochváliť takmer ničím. Zobraziť galériu (3)
Ľudia sa na nete neštítia pochváliť takmer ničím. (Zdroj: Facebook)

GLASGOW - Škótska polícia prešetruje vznik pikantných fotografií na spôsob Big Brother, ktoré boli urobené v jednom zo škótskych klubov a dostali sa na internet. Zábery z kamery ukazujú polonahých návštevníkov, ktorí sa neváhajú v tesnej miestnosti oddávať pohlavnému styku a iným exhibicionistickým kúskom.

"Je len otázkou času, kedy to niekto naplno rozbalí všetkým na očiach, ak sa to už nestalo," uviedol jeden zo znechutených kluberov.

Na jednej snímke je žena otočená chrbtom ku kamere s nohou vyloženou na partnerovom pleci a zdá sa, že si dvojica užíva akrobatický sex. Na inej zase pózujú dvaja vyzlečení muži, ktorí sa neváhali ukázať v Adamovom rúchu.

Sex v klube: Páriky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Na ďalšom zábere takmer vylieza dievčaťu výstrih z podprsenky, čo sa pravdepodobne veľmi pozdáva ďalším trom spoločníkom v miestnosti.

Sex v klube: Páriky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Fotografie, ktoré vystavili na otvorenej facebookovej stránke, už odstránili a ich zverejnením sa zaoberá polícia.

Podľa britskej psychologičky Mairead Taggovej je týmto počinom ohrozená aj bezpečnosť ľudí a návštevníci klubu môžu byť vystavení sexuálnym predátorom, ktorí sem prídu hľadať svoje obete. Mladé ženy by sa preto mali začať správať zodpovednejšie a svoj podiel by mali prevziať aj prevádzkovatelia takýchto podnikov.

"Niektorí ľudia na fotografiách vyzerajú byť naozaj mladí. Nie je tu nikto, kto by dohliadal na to, čo sa deje. Zverejnenie fotografií opitých vyzlečených dievčat je ako výzva k problémom," uviedla Taggová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu