Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Spoveď novinárky Emmy (30): Internet zo mňa spravil sexuálnu maniačku a prostitútku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: divxturka.net)

NEW YORK - Vždy mala rada sex, ale keď ho začala pravidelne sledovať aj na internete, stala sa ním doslova posadnutá. Americká novinárka sa priznala k tomu, že aby si mohla milostné radovánky užívať čo najčastejšie, stala sa z nej prostitútka.

Pre Emmu Lee sa stalo spojenie sexu a internetu najnávykovejšou drogou. A to v pomerne mladom veku, mala vtedy len devätnásť. Vyhovovalo jej, že vo virtuálnom svete mohla byť práve tou ženou, po ktorej túžia všetci muži. "Online som nemala nadváhu, nenosila okuliare a nechýbali mi komunikačné schopnosti. Vedela som flirtovať a prijímať ich pozornosť," vysvetľuje.

Potom však v hre pokračovala aj v reálnom živote. Jej sexuálna náruživosť naberala na obrátkach. "Moja fantázia sa stávala bizarnejšou a nebezpečnejšou. Organizovala som gang bang párty, ľudí som používala len pre ukojenie svojej sexuálne neurózy. Ešte sa ani za nimi nezavreli dvere a už som letela na mejl pozrieť si ďalšie ponuky," priznáva.

E-mail sa pre Emmu stal dílerom jej drogy. Vždy, keď prišla nová odpoveď, najprv prehľadala odoslanú poštu, aby zistila, či s dotyčným už nespala. "Spala som s toľkými mužmi, že mi začali splývať do bezmennej, beztvarej hmly."

Novinárka mávala anonymný sex trikrát denne - ráno pred prácou, cez obedňajšiu pauzu narýchlo v hoteli a potom po práci, keď prišla domov. Po čase sa ním na internetových sociálnych sieťach začala živiť. S pochybným životným štýlom sa dostavila aj závislosť na alkohole.

Pocit studu pred sebou samou sa však nedal zastaviť. Poslednou kvapkou bolo, keď novinárka poskytla orálny sex mužovi v Central Parku, kde sa hrali aj deti. Potom sa konečne rozhodla ísť liečiť. Súčasťou ozdravovacieho procesu je aj vyhýbanie sa tajným kútom internetu.

"Život mi poskytuje veľa podnetov pre moju závislosť na sexe, ale nič nie je v tomto ohľade tak poruke ako internet. Zatiaľ mu ale úspešne odolávam," dodáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu