Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievča (20) túžilo po väčších prsiach, ale stal sa "zázrak"!

Olivia prišla na to, že ani menšie prsia jej nestoja v ceste za kariérou.
Olivia prišla na to, že ani menšie prsia jej nestoja v ceste za kariérou. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mladá britská modelka Olivia Landinová sa domnievala, že ak si dá zväčšiť prsia, pomôže to aj jej sebavedomiu. Opak bol však pravdou. Všetko dokázala zmeniť jediná udalosť, ktorá sa odohrala 48 hodín pred operáciou. Žena ju napokon zrušila a svoje rozhodnutie vôbec neľutuje.

"Objednala som sa na plastiku pŕs. Chcela som prsia veľkosti C. Všetky moje kamarátky aj dievčatá z brandže sa totiž chvália plným a krásnym dekoltom. Toľko som tým vždy trpela!" hovorí krásna Olivia.

"Lenže zrazu sa to stalo. Prišla som na súťaž, jej súčasťou bola aj promenáda v plavkách a okrem vzhľadu bola posudzovaná aj osobnosť. Nikdy som nečakala, že by som snáď mohla vyhrať. Bola som tak vystrašená. Ale súťaž bola hlavne o tom, čo je v človeku, v jeho vnútri. Dostala som sa do finále, a to ma urobilo veľmi šťastnou," uviedla modelka, ktorá súťaž vyhrala a zmenil sa tým jej pohľad na svoje telo.

"Akonáhle som zliezla z pódia, zaplavil ma pocit blaženosti a začínala som pochybovať o svojom rozhodnutí, nechať si zväčšiť niečo, čo je súčasťou mojej osobnosti. Bolo to veľké rozhodnutie, hlavne pretože som prišla o vyše 1000 libier, ktoré sa účtujú za zrušenie zákroku," spomína mladá slečna, ktorá nakoniec operáciu predsa len odvolala a teraz dúfa, že jej príbeh inšpiruje hŕbu žien po celom svete a donúti ich, aby sa predsa len zamysleli, či sa chcú meniť, alebo je to len vášnivá túžba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu