Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Peripetie s prsiami: Blondínke ich zväčšovali 4-krát, bradavky smerovali k nebu!

Lindsay je spokojná - nateraz
Lindsay je spokojná - nateraz (Zdroj: whatsonningbo.com)

STOCKPORT - Tak ako mnoho iných žien, aj Lindsay Walkerová túžila po väčších prsiach. Niekoľko rokov si šetrila na plastickú operáciu, ktorá jej splnila dávny sen. S plnším dekoltom sa ale dostavili aj problémy.

Dvadsaťsedemročná blondínka svojej túžbe podriadilo všetko. Presťahovala sa k rodičom, prestala chodiť von s kamarátmi a roky nebola na žiadnej dovolenke, len aby sa jej podarilo ušetriť potrebné množstvo financií. Dokopy minula na zákroky 20 000 libier (cca 25 000 eur). Namiesto košíkov A sa tak momentálne pýši G-čkami.

"Veľké prsia som chcela mať už ako tínedžerka. Závidela som ženám, ktoré ich mali. Musela som nosiť podprsenku s vypchávkami, aby mi dobre sedelo oblečenie, ale príliš to nepomáhalo," rozpráva Lindsay.

Prvý zákrok absolvovala mladá Angličanka, keď mala 23 rokov. Krátko po ňom si ale uvedomila, že jej prsia stále nie sú dosť veľké. Začala teda znova šetriť a približne o rok si ľahla pod nôž opäť. Ani potom nebola spokojná. "V horných partiách neboli dostatočne plné. Bradavky preto smerovali k nebu a vytŕčali mi z podprsenky. Vyzeralo to smiešne."

Celý proces sa zopakoval po tretí krát. Uspokojiť Lindsayine predstavy o dokonalých prsiach sa nepodarilo ani teraz. "Chcela som, aby boli živšie a väčšie," vysvetlila. Keďže posadnutú ženu odmietali na viacerých klinikách, chvíľu trvalo, kým našla lekára, ktorý by sa na zákrok podujal.

Hľadanie sa vyplatilo a teraz má Lindsay konečne srdce na mieste. "Keď som sa zobudila po operácii, bola som najšťastnejší človek. Mala som konečne veľkosť, ktorý som si predstavovala," povedala nadšene. To však bude platiť len dovtedy, pokým nebude mať deti. Ak po pôrode prsia zmenia svoj tvar, je pripravená zas podstúpiť plastiku.

Nový hrudník má ale predsa len aj nejaké nevýhody. Každý prsník totiž váži niekoľko kíl a tak spať s nimi je niekedy pomerne problematické. Britka musí preto na noc nosiť špeciálnu podprsenku. Taktiež rozmýšľa o tom, že vymyslí ležadlá s dvomi dierami, pretože sa nemôžem opaľovať na bruchu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu