Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V krčme straší duch znetvoreného dievčaťa, počuť dupot a šepkanie!

Tento duch má strašiť v Irish pube
Tento duch má strašiť v Irish pube (Zdroj: YouTube)

SEATTLE - Prevádzkovať podnik v budove, kde kedysi bývala márnica, sa nevyplatí. Presvedčili sa o tom majitelia pubu v americkom Seattli po tom, ako sa im mnohí ich zákazníci sťažovali, že v ňom straší, a že tam stretli duchov. Jedného z nich sa podarilo vyfotiť a nedávno sa tam objavil znovu.

Rodinný podnik Kells Irish Pub sídli v budove, ktorá od roku 1903 slúžila ako márnica. Skladovali v nej obete moru či banských nešťastí. Majitelia krčmy tvrdia, že duchovia týchto obetí v budove stále prebývajú a strašia, čo potvrdilo nezávisle od seba niekoľko svedkov.

Nadprirodzené bytosti sa v pube vraj vyskytujú najmä v neskorých večerných hodinách. Rozbíjajú zrkadlá, hádžu pohármi, dupú v prázdnych miestnostiach a šepkajú. Deje sa to už niekoľko rokov. V roku 2010 sa tam preto vybrali odborníci na paranormálne javy, ktorým sa podarilo odfotiť záhadný úkaz. Na snímke je podľa nich zachytený duch znetvoreného dieťaťa s tenkými rukami a krátkymi nohami.

Jedným z očitých svedkov je aj sestra majiteľa krčmy Karen McAleeseová, ktorá tvrdí, že jeden z duchov prešiel tesne okolo nej v kuchyni. "Bol to vysoký muž, vyzeral ako miešanec. Na sebe mal sako. Mal veľmi tenké ruky. Prešiel okolo mňa a potom zmizol," opísala nepríjemný zážitok.

V krčme straší

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu