Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Duch na móle: Mladík údajne odfotil tajomného démona!

Je to rybár, návštevník alebo duch? Zobraziť galériu (2)
Je to rybár, návštevník alebo duch? (Zdroj: Caters)

CLEVEDON - Na prvý pohľad to vyzerá, že zvláštna fotografia zobrazuje návštevníka, ktorý sa v ranných hodinách kochá panorámou z anglického móla. Niektorí však veria, že v skutočnosti to môže byť desivý démon, ktorý straší rybárov pozdĺž pobrežia Somersetu už dlhé roky. Vyšlo totiž najavo, že v čase robenia snímky bolo mólo pre verejnosť uzatvorené.

Študent fotografie Matthew Hales (17) trvá na tom, že keď robil obrázky prílivu pre svoju ročníkovú prácu, na móle nikto nebol. Osobu si všimol až pri kontrole jednotlivých snímok a uvedomil si, že sa mu podarilo zachytiť strašidelnú mužskú postavu stojacu na viktoriánskom móle v čase o 6.45 ráno, hoci miesto bolo pre verejnosť uzatvorené až do desiatej.

Kúsky skladačky do sebe začali zapadať, keď si v novinách čítal príbeh rybárov o tom, ako ich v rannej hmle častokrát strašieva duch. Kto iný by sa vraj dokázal dostať cez zamknutý plot bez spustenia poplašného zariadenia. Rybári ho vídavajú stáť pozdĺž móla, sedieť na bočných lavičkách alebo postávať v rohu pavilónu a niečo si nesúvisle mrmlať.

Podľa správkyne móla Lindy Strongovej (56) nemôže ísť ani o rybára, pretože na fotografii by boli zreteľne viditeľné prúty. Oblasť okolo Clevedonu ľudia volajú aj pobrežie duchov kvôli nevysvetliteľným paranormálnym javom.

Duch na móle: Mladík
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Caters)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu