Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena porodila 10 detí, nikdy však nebola zamilovaná!

Jill Hawkinsová
Jill Hawkinsová (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Napriek tomu, že je Britka Jill Hawkinsová (47) bezdetná, porodila už desať potomkov. Všetkých však vynosila párom, ktoré nemohli mať vlastných. Svoju "kariéru" sa ale teraz rozhodla zavesiť na klinec, posledné dvojčatá sa narodili predčasne a ona skoro zomrela.

Hawkinsová porodila Jacoba a Williama o osem týždňov skôr a kvôli komplikáciám v tehotenstve takmer zomrela ona aj deti. Keď sa Jacob narodil, vážil iba dva kilogramy a William ešte o 200 gramov menej. Teraz sú obaja bratia v inkubátore a potrebujú intenzívnu starostlivosť.

Pre Hawkinsovú to bola posledná kvapka a rozhodla sa, že s kariérou náhradnej matky končí. "Je na čase, aby to po mne prevzala nejaká iná žena. Už nemôžem riskovať život dieťaťa rovnako ako ten môj. Stačí, že som mala dve predčasne narodené deti. Mohla som zomrieť, skoro som vykrvácala," dodala.

Dvojičky porodila pre manželský pár, ktorý už nemohol mať ďalšie deti. Hawkinsová teda prijala oplodnené vajíčko a sama ho nosila. Keď žena prvýkrát porodila dieťa pre iný pár, nechcela najskôr, aby o tom jej okolie vedelo. Vymyslela si priateľa a tvrdila potom, že dieťa zomrelo. Jej kolegovia jej posielali zo súcitu listy.

O ďalší rok otehotnela ale znovu. Trpela pritom silnými depresiami a v roku 2004 sa chcela dokonca predávkovať. Hawkinsová, ktorá dala život desiatim deťom, tvrdí, že nikdy nebola zamilovaná. Keď nemala príležitosť mať vlastné deti, rozhodla sa pomôcť ostatným ženám. "Bola to veľmi šťastná a dobrá skúsenosť. Tehotenstvo bolo často bolestivé, ale všeobecne som sa cítila šťastná."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu