Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dôchodkyňa pri nadávaní spadla cez zábradlie a ukázala nohavičky!

(Zdroj: YouTube)

MARIUPOL - Istej ukrajinskej dôchodkyni sa nevyplatilo, že vynadala skupinke mladých ľudí, ktorí ju vyrušovali. Žena sa totiž rozčúlila do takej miery, že stratila stabilitu a takmer vypadla z balkóna. Život jej zachránilo oblečenie, za ktoré sa pri páde zachytila​​.

Seniorke vadilo, že pod jej oknami vyhrávala pouličná skupina. Tá na jej výzvu o stíšenie sa vôbec nereagovala. Žena v záchvate hnevu nedokázala dobre koordinovať svoje pohyby, stratila rovnováhu a prepadla sa cez zábradlie na siedmom poschodí.

Mala šťastie v nešťastí, pretože sa šatami zachytila o rímsu nad ňou. Tým sa zároveň vystavila chúlostivému momentu, keď visela nad mestom s odhalenou spodnou bielizňou. Oblečenie ju udržalo až dovtedy, kým neprišli hasiči, uviedol portál Novinky.cz.

Záchrana však neprebiehala úplne hladko. Hasiči sa totiž nemali ako dostať do bytu 74-ročnej obyvateľky mesta Mariupol, a tak museli vyraziť dvere. Druhý tím súčasne liezol hore po rebríku, aby starenke pomohol. Nakoniec sa ju podarilo dostať do bezpečia a okrem pár škrabancov neutrpela žiadne iné zranenia.

Starenka visela z balkóna

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu