Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Spackaná plastika pŕs: Andree (34) praskli stehy a implantáty trčali von!

Škaredé jazvy ostanú Andree do konca života Zobraziť galériu (2)
Škaredé jazvy ostanú Andree do konca života (Zdroj: North News and Pictures)

CONSETT - Andrea Scottová (34) má hlavu v smútku. Celý život trpela nízkym sebavedomím kvôli malým prsiam, tak sa rozhodla, že absolvuje plastickú operáciu. Tá však ani zďaleka nedopadla podľa jej predstáv. Namiesto vysnívaných predností skončila zjazvená a opuchnutá.

Mladá Britka si pred časom dala zväčšiť prsia na veľkosť košíka F. Pocit spokojnosti však onedlho vystriedalo zdesenie. Niektoré stehy totiž praskli a implantáty začali hrozivo vyčnievať von. V priebehu osemnástich mesiacov musela absolvovať ďalšie štyri zákroky v celkovej sume 45 000 libier (55 600 eur), aby opravili to, čo spackal doktor Ashish Dutta.

Spackaná plastika pŕs: Andree
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: North News and Pictures)

"Mal to byť jednoduchý zákrok. Namiesto toho som prežila nočnú moru. Nepodarená plastika negatívne ovplyvnila moju prácu aj vzťah s priateľom. Istý čas som dokonca uvažovala o samovražde. Nakoniec som bola nútená vyhľadať pomoc psychológa," sťažuje sa Andrea.

Duttu už vyšetruje britské Združenie praktických lekárov (MPTS), podľa ktorých chirurg indického pôvodu nebol dostatočne kvalifikovaný na to, aby vykonával plastické operácie.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu