Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prejedzte sa k lepšiemu sexu, tieto potraviny vás nažhavia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: prevention.com)

PRAHA - Musí vás partner prehovárať na milovanie? Ak sa vaše sexuálne chute nestretávajú v rovnakom čase, tu je niekoľko rád, vďaka ktorým sa vám bude chcieť kedykoľvek. Stačí k tomu zopár kúskov potravín.

Nový prieskum dokázal, že páry najčastejšie (a najradšej) sexujú hlavne v sobotu, po jedenástej hodine večer. Jedna z možností pripisuje tento fakt práve sobotnej večeri, píše Blesk.cz. Ďalšie výsledky hovoria, že až 42 percent žien sa nerado miluje počas pracovného týždňa. Môže za to hlavne hektické pracovné tempo v kombinácii so stresom. 

Do sexuálnej nálady sa však môžete dostať veľmi rýchlo. Libido totiž dokážu zvýšiť niektoré druhy potravín. Tu sú:

Ustrice - táto kulinárska lahôdka je bohatá na vzácne aminokyseliny, ktoré pôsobia ako spúšťače hladiny pohlavných hormónov.

Zeler - opačné pohlavie ním prilákate vďaka feromónom, ktorými je doslova nabitý. Nedávna štúdia zistila, že ľudia konzumujúci túto koreňovú zeleninu sa cítia oveľa vzrušenejší ako tí ostatní ľudia.

Škorica - odborníci zistili, že vôňa škorice predčí akýkoľvek drahý parfum. Spolu s arómou tekvicového koláča a levandule vedie u mužov k zvýšeniu prietoku krvi.

Vanilková zmrzlina - obľúbená pochutina detí aj dospelých má veľký obsah vápnika a fosforu, ktoré fungujú ako zásobníky energie. Taktiež ale výrazne zvyšujú chuť na sex. Vápnik pozitívne vplýva najmň na prežívanie orgazmu. Čím viac ho v tele máme, tým intenzívnejšie vyvrcholenie sa dostaví.

Steaky - hoci by to povedal len málokto, aj steaky zvyšujú sexuálnu citlivosť. Obsahujú totiž mozgové chemické látky dopamín a noradrenalín, ktoré zlepšia zážitok z milovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu