Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tipy, čo robiť po sexe: Upratujte nahá alebo "čeknite" Facebook!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: maryellenknob.tumblr.com)

PRAHA - Už vás nudí po sexe len driemať na partnerovom ramene? Využite svoju nahromadenú energiu na niečo užitočnejšie a buďte po súloži aktívnejší. Tu je pár skvelých nápadov!

1. Upratujte!

Ak máte po sexe pocit, že sa vám krv naplnila prebytočnou energiou, vezmite vysávač a prejdite s ním byt. Ak vás irituje kopa špinavého riadu v kuchyni, pustite sa do umývania nahá. A partnera posaďte k stolu, aby sa na Vás mohol pozerať. Uvidíte, ako vám ešte rád pri upratovaní pomôže!

2. Objednajte si pizzu!

Len si predstavte, ako sa spolu po divokom milovaní púšťate do štipľavej feferonkovej pizze so šťavnatou šunkou. V tú chvíľu vás určite nebude trápiť neporiadok v posteli.

3. V posteli s priateľmi

Pritúľte sa k partnerovi a spoločne si prečítajte novinky vašich priateľov na Facebooku. Zabavte sa vtipnými videami, trápnymi fotografiami a beznádejným prípadmi, ktorí sa každodenným prispievaním nových obrázkov snažia zvýšiť svoju popularitu na sieti.

4. Chcite znovu

Počkajte, až sa partner vydýcha a vrhnite sa na neho ešte raz. Počas spoločnej sprchy ho divoko bozkávajte pod prúdom horúcej vody. Navrhnite mu spoločnú večeru alebo víkend v hoteli. Kúpte si novú spodnú bielizeň, prekvapte ho kvalitným vínom, sviečkami či dráždivou vôňou. Nezvádzajte ho len na Valentína, vzťah neustále vyžaduje nové podnety zážitky!

5. Zatancujte si

Práve ste dosiahli orgazmus, oči Vám žiaria a máte roztomilo rozstrapatené vlasy. Tak tancujte, a to úplne nahá! Pohazujte hlavou a krúťte bokami, kým sa nepretancujete k bodu číslo 4.

Informácie priniesol portál Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu