Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Medvedík odhryzol Charlotte kus tváre, teraz má dostať novú!

Charlotte v stredu absolvuje zákrok, ktorý jej má vyformovať nos Zobraziť galériu (3)
Charlotte v stredu absolvuje zákrok, ktorý jej má vyformovať nos (Zdroj: grandhaventribune.com)

SPRING LAKE - Charlotte Ponceová prišla pred desiatimi rokmi o nos, ucho a časť pier po tom, ako na ňu zaútočil medvedík čistotný. Už v stredu má absolvovať prvú zo série plastických operácií, pomocou ktorých sa lekári budú snažiť aspoň čiastočne obnoviť jej tvár.

Desaťročné dievčatko sa stalo obeťou útoku medvedíka, keď malo len tri mesiace. Zviera, ktoré jeho rodičia chovali ako domáceho miláčika, bolo hladné a Charlotte si zrejme pomýlilo s potravou. Utieklo z klietky, skočilo na ňu a začalo ju besne hrýzť. Fotky znetvoreného bábätka vtedy obleteli celý svet.

Charlotte medzitým podrástla a konečne môže podstúpiť plastické zákroky, ktoré by jej mali čiastočne prinavrátiť vzhľad. Počas nich chirurgovia odoberú tkanivo z brucha a iných častí tela, aby mohli vytvoriť nosovú prepážku, ústa aj ucho.

"Je to pre ňu ťažké. Najmä teraz, keď chodí do školy, si čoraz viac uvedomuje, že vyzerá inak ako ostatné deti. Všetci dúfame, že operácie jej pomôžu," povedala jej adoptívna matka Sharon (52). Tej bola Charlotte zverená do starostlivosti po tom, čo ju úrady odobrali jej biologickým rodičom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu