Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nebezpečná hra so soľou a ľadom: Chlapcovi (12) na chrbte vypálila kríž!

Chlapcovi ostane pamiatka na hlúpu hru do konca života
Chlapcovi ostane pamiatka na hlúpu hru do konca života (Zdroj: opposingviews.com)

PITTSBURGH - Deti sú za každú srandu nehľadiac na to, o akú veľkú hlúposť ide. Internetom sa momentálne šíri nová zábavka "soľ a ľad", ktorou sa inšpiroval aj istý chlapec zo Spojených štátov. Kruto na to doplatil.

Výzva spočíva v tom, že sa na telo nasype soľ a pritlačí sa na ňu ľad. Tento postup na vlastnej koži odskúšal aj dvanásťročný chlapec z Pennsylvánie You Tube. Experiment mal ale veľmi bolestivú  dohru, napísal portál tn.cz.

Hlavný aktér si najprv ľahol na brucho. Jeho brat a kamarát mu potom nasypali na chrbát soľ do tvaru kríža, na ktorý položili ľad. V celej "hre" ide o to, ako dlho znesiete bolesť. Chlapec ju vydržal niekoľko minút. To však úplne stačilo na to, aby si spôsobil silné popáleniny, kvôli ktorým ho museli hospitalizovať. Liečiť sa bude niekoľko mesiacov.

Nebezpečná hra so soľou
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: opposingviews.com)

Lekári vysvetlili, že popáleniny sa podobajú omrzlinám. "Ide o vážnu vec. Niektorí ľudia vydržali aj šesť či sedem minút a skončili potom s popáleninami tretieho stupňa," povedal Ariel Aballay.

Chlapcova matka už medzitým varovala ostatných rodičov. "Chcem, aby si uvedomili, že to robí veľa detí. Ak si myslia, že sa to ich dieťaťa netýka, mýlia sa," vyhlásila.

Kríž na chrbte

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu